Topaklı Yakınlarında Feci Kaza

ASAYİŞ 17.03.2023 - 09:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Topaklı Yakınlarında Feci Kaza

Kırşehir-Kayseri Karayolunda meydana gelen kazada 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Kırşehir- Kayseri otoyolunun Avanos ilçesine bağlı Topaklı Köyü yakınlarında meydana geldi. M.Ş. (22) yönetimindeki 60 HA 275 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan H.C. yönetimindeki 38 RU 952 plakalı otomobile çarptı.     Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden M.Ş., bir iş yerinin girişindeki ağaca çarparak durabildi. 38 RU 952 plakalı otomobil sürücüsü H.C. ise karşı şeride geçerek, Y.A. yönetimindeki 34 FAT 977 plakalı otomobile çarptı.     Kazada otomobil sürücüsü M.Ş. ve araçta bulunan A.Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer otomobillerin sürücüleri, H.C. ve Y.A. yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları Hastaneye kaldırdı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kırşehir-Kayseri Karayolunda meydana gelen kazada 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Kırşehir- Kayseri otoyolunun Avanos ilçesine bağlı Topaklı Köyü yakınlarında meydana geldi. M.Ş. (22) yönetimindeki 60 HA 275 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan H.C. yönetimindeki 38 RU 952 plakalı otomobile çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden M.Ş., bir iş yerinin girişindeki ağaca çarparak durabildi. 38 RU 952 plakalı otomobil sürücüsü H.C. ise karşı şeride geçerek, Y.A. yönetimindeki 34 FAT 977 plakalı otomobile çarptı.

 

 

Kazada otomobil sürücüsü M.Ş. ve araçta bulunan A.Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer otomobillerin sürücüleri, H.C. ve Y.A. yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları Hastaneye kaldırdı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.