Tolga Akpınar'ın Yeni Kitabı ''Öldüm Der Yine Yaşarsın'' Çıktı

KÜLTÜR 26.12.2023 - 01:07, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:04
 

Tolga Akpınar'ın Yeni Kitabı ''Öldüm Der Yine Yaşarsın'' Çıktı

Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar'ın yeni kitabı çıktı.

Yazar Tolga Akpınar’ın sekizinci kitabı, roman türünde “Öldüm Der Yine Yaşarsın” adıyla yayınlandı. Geçmiş yıllarda kitapları çok okunanlar listesinde yer alan  ve yazmaya uzun bir ara veren Akpınar, yaklaşık beş yıl sonra edebiyat dünyasına “Öldüm Der Yine Yaşarsın” adlı romanıyla dönüş yaptı. Genç bir matematik öğretmeninin hayatını anlatan ve konusu Kahramanmaraş, Kırşehir ve Ankara’da geçen eserin arka kapak yazısı şöyle: “Hiçbir söz, hiçbir teselli, hiçbir sarılma, hiçbir dokunuş belki yaralarımızı sarmayacak! Ama her şeye rağmen yaşamalıyız. Rüzgâra, yağmura, çamura, başımızdaki belaya, içimizdeki yaraya rağmen! Bunca felakete, yıkıma, acıya, gözyaşına rağmen! Nefes alıyorsak ve biraz olsun dermanımız varsa, yaşamalıyız! İnsan güçlü olduğu için yorulmaz. İnsan uzun süre güçlü olmak zorunda hissettiği için yorulur. Bazen kimsesiz, bâzen çaresiz kaldığımız zamanlarda yaşamımızda nefes almanın, yaşama tutunmanın ve umudun önemini anlatıyor bu roman. Umudu ve yaşamı simgeleyen petunya çiçekleri gibi ışığı arayarak ve rengârenk; nefes varsa yaşam vardır, yaşam varsa umut vardır. Kahramanımız bu süreci umutla, sabırla bekleyerek ve yolculuğun esrarlı olduğunu bilerek güçlü kalmayı başarıyor. Uzun bir aradan sonra "Öldüm Der Yine Yaşarsın" romanıyla okurlarını selamlıyor Tolga Akpınar.” Eser seçkin kitapçılardan ve kitapyurdu sayfasından temin edilebilir.
Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar'ın yeni kitabı çıktı.

Yazar Tolga Akpınar’ın sekizinci kitabı, roman türünde “Öldüm Der Yine Yaşarsın” adıyla yayınlandı.

Geçmiş yıllarda kitapları çok okunanlar listesinde yer alan  ve yazmaya uzun bir ara veren Akpınar, yaklaşık beş yıl sonra edebiyat dünyasına “Öldüm Der Yine Yaşarsın” adlı romanıyla dönüş yaptı.
Genç bir matematik öğretmeninin hayatını anlatan ve konusu Kahramanmaraş, Kırşehir ve Ankara’da geçen eserin arka kapak yazısı şöyle:
“Hiçbir söz, hiçbir teselli, hiçbir sarılma, hiçbir dokunuş belki yaralarımızı sarmayacak! Ama her şeye rağmen yaşamalıyız. Rüzgâra, yağmura, çamura, başımızdaki belaya, içimizdeki yaraya rağmen! Bunca felakete, yıkıma, acıya, gözyaşına rağmen! Nefes alıyorsak ve biraz olsun dermanımız varsa, yaşamalıyız!
İnsan güçlü olduğu için yorulmaz. İnsan uzun süre güçlü olmak zorunda hissettiği için yorulur. Bazen kimsesiz, bâzen çaresiz kaldığımız zamanlarda yaşamımızda nefes almanın, yaşama tutunmanın ve umudun önemini anlatıyor bu roman. Umudu ve yaşamı simgeleyen petunya çiçekleri gibi ışığı arayarak ve rengârenk; nefes varsa yaşam vardır, yaşam varsa umut vardır. Kahramanımız bu süreci umutla, sabırla bekleyerek ve yolculuğun esrarlı olduğunu bilerek güçlü kalmayı başarıyor.
Uzun bir aradan sonra "Öldüm Der Yine Yaşarsın" romanıyla okurlarını selamlıyor Tolga Akpınar.”
Eser seçkin kitapçılardan ve kitapyurdu sayfasından temin edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.