TOKİ Kırşehir'deKİ Çok Değerli 2 Ticari Arsayı Satışa Çıkardı

EKONOMİ 10.12.2020 - 09:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TOKİ Kırşehir'deKİ Çok Değerli 2 Ticari Arsayı Satışa Çıkardı

TOKİ Başkanlığı 27 ilde 141 adet arsanın ihale usulü ile satılacağını duyurdu.Kırşehir'de de ticari nitelikte birisi 8,7 diğeri 5,3 dönümlük 2 arazi de satışa çıkarılacak.

TOKİ Başkanlığı tarafından ilan edilen arsa satış ilanında, 27 farklı şehirde bulunan ve mülkiyeti kuruma ait olan 141 adet arsanın ihale usulü ile satılacağı bildirildi. Kurum arsaların hangi fiyat aralığında ve hangi ödeme yöntemleri ile satılacağını ilan ettiği açıklamasında Kırşehir'den 2 arsaya da yer verildi.İşte Kırşehir'de satışa çıkarılan arsalar ve detayları ; ARSA 1  Kayabaşı Mahallesi,  6054 ada 3 parsel üzerinde bulunan 8 bin 756 metrekarelik ticari alan      26 milyon 240 bin 613,60 TL muammen bedel ile satışa çıkarılacak.   ARSA 2 Yine Kayabaşı Mahallesi 4826 ada 1 parsel üzerinde bulunan 5 bin 340 metrekarelik ticari alan     10 milyon 391 bin 640,00 TL muammen bedel ile satışa çıkarılacak.     Ödeme Detayları TOKİ'den arsa almak için başvuru yapanlara sunulan ilk kampanya avantajı KDV muafiyeti. Bunun yanında istekliler yüzde 25 peşinat ödemesi ve kalan tutarı ise 60 ay vade imkanıyla tamamlayabilecekler.    ARSA SATIŞI YAPILACAK ŞEHİRLER   Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arsa satışı yapılacak illerin "Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van" olduğunu duyurdu.    İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ   TOKİ'nin ilan ettiği bu satışlar için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını 24 Aralık ve 25 Aralık tarihlerinde yapacaklar. Arsa satışı için satış şartnamesinde TOKİ'nin resmi sitesinden ulaşılabilecek. Bunun yanında istekliler "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefon numarasında tüm ayrıntılara ulaşabilecekler.
TOKİ Başkanlığı 27 ilde 141 adet arsanın ihale usulü ile satılacağını duyurdu.Kırşehir'de de ticari nitelikte birisi 8,7 diğeri 5,3 dönümlük 2 arazi de satışa çıkarılacak.

TOKİ Başkanlığı tarafından ilan edilen arsa satış ilanında, 27 farklı şehirde bulunan ve mülkiyeti kuruma ait olan 141 adet arsanın ihale usulü ile satılacağı bildirildi. Kurum arsaların hangi fiyat aralığında ve hangi ödeme yöntemleri ile satılacağını ilan ettiği açıklamasında Kırşehir'den 2 arsaya da yer verildi.İşte Kırşehir'de satışa çıkarılan arsalar ve detayları ;

ARSA 1 

Kayabaşı Mahallesi,  6054 ada 3 parsel üzerinde bulunan 8 bin 756 metrekarelik ticari alan 

 

 

26 milyon 240 bin 613,60 TL muammen bedel ile satışa çıkarılacak.

 

ARSA 2

Yine Kayabaşı Mahallesi 4826 ada 1 parsel üzerinde bulunan 5 bin 340 metrekarelik ticari alan

 

 

10 milyon 391 bin 640,00 TL muammen bedel ile satışa çıkarılacak.

 

 

Ödeme Detayları

TOKİ'den arsa almak için başvuru yapanlara sunulan ilk kampanya avantajı KDV muafiyeti. Bunun yanında istekliler yüzde 25 peşinat ödemesi ve kalan tutarı ise 60 ay vade imkanıyla tamamlayabilecekler. 

 

ARSA SATIŞI YAPILACAK ŞEHİRLER

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arsa satışı yapılacak illerin "Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van" olduğunu duyurdu. 

 

İHALE BAŞVURU İŞLEMLERİ

 

TOKİ'nin ilan ettiği bu satışlar için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını 24 Aralık ve 25 Aralık tarihlerinde yapacaklar. Arsa satışı için satış şartnamesinde TOKİ'nin resmi sitesinden ulaşılabilecek. Bunun yanında istekliler "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefon numarasında tüm ayrıntılara ulaşabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.