TOKİ'de Evini Kiralayana Kötü Haber

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2017 - 09:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TOKİ'de Evini Kiralayana Kötü Haber

Dar gelirli aileler için yapılan ve  sözleşme bitene kadar kendisi oturacağı ve başkasına bedelli yada bedelsiz olarak devir veya kiraya veremeyeceğinin belirtildiği TOKİ konutları incelemeye alındı. TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan dairelerin kiraya verildiği tespit edilince, evler tahliye ediliyor ve sözleşmeler iptal ediliyor.Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de bulunan Kındam TOKİ projesine benzer bir proje olan ve dar gelirli ailelerin oturması için Aksaray'da yaptırılan TOKİ evlerinin kiraya verildiğini tespit eden zabıta ve emniyet güçleri evleri tahliye etti.TOKİ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri zabıta ve polis eşliğinde, evlerin tahliyesi için tahliye düzenlenen operasyonla, evde bulunan eşyalar tahliye edildiği ve sözleşmelerin iptal edildiği belirtildi.Ev sahiplerinin 100 TL taksit ödediği evleri 300-400 TL arasında değişen rakamlara kiraya verdiği tespit edildi.  
Dar gelirli aileler için yapılan ve  sözleşme bitene kadar kendisi oturacağı ve başkasına bedelli yada bedelsiz olarak devir veya kiraya veremeyeceğinin belirtildiği TOKİ konutları incelemeye alındı.

TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan dairelerin kiraya verildiği tespit edilince, evler tahliye ediliyor ve sözleşmeler iptal ediliyor.Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de bulunan Kındam TOKİ projesine benzer bir proje olan ve dar gelirli ailelerin oturması için Aksaray'da yaptırılan TOKİ evlerinin kiraya verildiğini tespit eden zabıta ve emniyet güçleri evleri tahliye etti.TOKİ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri zabıta ve polis eşliğinde, evlerin tahliyesi için tahliye düzenlenen operasyonla, evde bulunan eşyalar tahliye edildiği ve sözleşmelerin iptal edildiği belirtildi.Ev sahiplerinin 100 TL taksit ödediği evleri 300-400 TL arasında değişen rakamlara kiraya verdiği tespit edildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.