Tırlar Yolda Kaldı Yardımlar Ulaştırılamıyor

YAŞAM 06.02.2023 - 21:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tırlar Yolda Kaldı Yardımlar Ulaştırılamıyor

Kırşehir-Kayseri Karayolu'nda kar fırtınası nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.Deprem Bölgesi'ne giden yardım araçlarının kullandığı güzergah olması nedeniyle yoğunluk yaşanan yolda sürücüler zor anlar yaşıyor.Uzmanlar kar yağışının sabaha kadar sürmesini beklediklerini bildirdi.Emniyet ve jandarma ekipleri sorumluluk alanlarında sürücüleri uyarırken, Kırşehir Valiliği de meteorolojik verilere göre buzlanma, sis ve don olaylarına karşı dikkatli olunmasını istedi.     MUCUR'DA TRAFİK DURDU TIRLAR YOLDA KALDI Öte yandan Kırşehir-Kayseri Karayolu Mucur mevkiinde kar fırtınası nedeniyle trafik tamamen durma noktasına geldi.Ayrıca meydana gelen kazalar da trafiğin ilerleyişini oldukça aksatıyor.   MUCUR-KURUGÖL MEVKİİNDE YARDIM TIRLARI BEKLİYOR  

Kırşehir-Kayseri Karayolu'nda kar fırtınası nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.Deprem Bölgesi'ne giden yardım araçlarının kullandığı güzergah olması nedeniyle yoğunluk yaşanan yolda sürücüler zor anlar yaşıyor.Uzmanlar kar yağışının sabaha kadar sürmesini beklediklerini bildirdi.Emniyet ve jandarma ekipleri sorumluluk alanlarında sürücüleri uyarırken, Kırşehir Valiliği de meteorolojik verilere göre buzlanma, sis ve don olaylarına karşı dikkatli olunmasını istedi.

 

 

MUCUR'DA TRAFİK DURDU TIRLAR YOLDA KALDI

Öte yandan Kırşehir-Kayseri Karayolu Mucur mevkiinde kar fırtınası nedeniyle trafik tamamen durma noktasına geldi.Ayrıca meydana gelen kazalar da trafiğin ilerleyişini oldukça aksatıyor.

 

MUCUR-KURUGÖL MEVKİİNDE YARDIM TIRLARI BEKLİYOR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.