Tırlar Yan Yattı Kırşehir-Mucur Karayolu Trafiğe Kapandı

GÜNDEM 17.02.2021 - 12:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tırlar Yan Yattı Kırşehir-Mucur Karayolu Trafiğe Kapandı

Kırşehir'de kar ve tipi nedeniyle şehirler ve ilçeler arası ulaşım güçlükle sağlanıyor.İnaç mevkiinde 2 tırın yan yatması sonucu Kırşehir-Mucur karayolu trafiğe kapatıldı.Kırşehir genelinde 30 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kırşehir'de 2 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilerken , şehirlerarası ve ilçelere olan ulaşım da güçlükle sağlanıyor.Kar ve tipinin en çok etkilediği alanlardan birisi de Kırşehir-Mucur Karayolu oldu.Çift yönlü yük taşıyan 2 ayrı tır , yolun buzlanması sonucu yolu çift taraflı kapatacak şekilde yan yattı.     Bu nedenle Kırşehir-Mucur karayolu uzun süre ulaşıma kapandı.Bir süre sonra Kırşehir-Mucur güzergahı ulaşıma açılsa da Mucur-Kırşehir yönünde İnaç'tan Mucur'a kadar ulaşan kuyruk oluştu.Ekiplerin çalışmasının ardından Kırşehir-Mucur Karayolu tekrar ulaşıma açıldı.     30 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI     Öte yandan Kırşehir genelinden 30 köy yolunun ise kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandığı belirtildi.Akçakent, Boztepe, Akpınar, Mucur, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerine bağlı köylerde  kapanan yolları açmak için çalışmalar devam ediyor.
Kırşehir'de kar ve tipi nedeniyle şehirler ve ilçeler arası ulaşım güçlükle sağlanıyor.İnaç mevkiinde 2 tırın yan yatması sonucu Kırşehir-Mucur karayolu trafiğe kapatıldı.Kırşehir genelinde 30 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kırşehir'de 2 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilerken , şehirlerarası ve ilçelere olan ulaşım da güçlükle sağlanıyor.Kar ve tipinin en çok etkilediği alanlardan birisi de Kırşehir-Mucur Karayolu oldu.Çift yönlü yük taşıyan 2 ayrı tır , yolun buzlanması sonucu yolu çift taraflı kapatacak şekilde yan yattı.

 

 

Bu nedenle Kırşehir-Mucur karayolu uzun süre ulaşıma kapandı.Bir süre sonra Kırşehir-Mucur güzergahı ulaşıma açılsa da Mucur-Kırşehir yönünde İnaç'tan Mucur'a kadar ulaşan kuyruk oluştu.Ekiplerin çalışmasının ardından Kırşehir-Mucur Karayolu tekrar ulaşıma açıldı.

 

 

30 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

 

 

Öte yandan Kırşehir genelinden 30 köy yolunun ise kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandığı belirtildi.Akçakent, Boztepe, Akpınar, Mucur, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerine bağlı köylerde  kapanan yolları açmak için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.