Tır Kırmızı Işık İhlali Yaptı : 1 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2016 - 20:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tır Kırmızı Işık İhlali Yaptı : 1 Yaralı

Kırşehir'de meydana gelen kaza, geçme hakkımız olsa dahi yine de kontrollü geçiş yapmamız gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Edinilen bilgiye göre saat 16:00 civarında türbe kavşağında  meydana gelen kazada 40 DA 096 plakalı araç sürücüsü kendisine yeşil ışık yanınca şehir merkezi istikametine doğru hareket etti. Bu sırada Ankara-Kayseri yolu üzerinde seyir halindeki Tır son anda yanan kırmızı ışığı ihlal edip geçmek isteyince 40 DA 096 plakalı araca girdi.Kaza sonrası araç şoförü yaralanırken, Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Kırşehir'de meydana gelen kaza, geçme hakkımız olsa dahi yine de kontrollü geçiş yapmamız gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Edinilen bilgiye göre saat 16:00 civarında türbe kavşağında  meydana gelen kazada 40 DA 096 plakalı araç sürücüsü kendisine yeşil ışık yanınca şehir merkezi istikametine doğru hareket etti.

Bu sırada Ankara-Kayseri yolu üzerinde seyir halindeki Tır son anda yanan kırmızı ışığı ihlal edip geçmek isteyince 40 DA 096 plakalı araca girdi.Kaza sonrası araç şoförü yaralanırken, Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.