Tezgahlarda Satacak Ürün Kalmadı

YAŞAM 27.07.2020 - 20:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tezgahlarda Satacak Ürün Kalmadı

Kırşehir Pazar yerinde kurban bayramı öncesi mithiş bir yoğunluk vardı.Vatandaşlar akın ettiği pazar tezgahları neredeyse boşaldı.

Kurban Bayramının hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Pazar ve Pazartesi kurulan Kırşehir pazar yeri de yoğun bir gün yaşadı.     Pazar fiyatlarının da üretim dönemi nedeniyle ucuz olması sonucu vatandaşlar pazar tezgahlarına akın etti.     Yaşanan yoğunluktan pazar esnafı oldukça memnun kaldı ancak yoğun kalabalık ile birlikte koronavirüs tedbirlerine tam olarak uyulmadı.     Maske takmanın zorunlu olduğu Kırşehir'de bazı pazar esnafı ve vatandaşların da maske takmadığı gözlendi.     Pazar fiyatları ise geçen yıllara nazaran uygunluğu ile göze çarptı.     Domates 1,5 ile 5 lira arasında alıcı bulurken , salatalık ise 1 ile 3 lira arasında , patlıcan 1,5 ile 3 lira arasında , biber 3 ile 7 lira arasında alıcı buldu.     Karpuzun 1-5 ile 2,5 TL arasında alıcı bulduğu pazarda , Üzüm 3 ile 5 TL arasında , Muz 8 ile 12 TL arasında , Şeftali ise 5 ile 8 lira arasında alıcı buldu.
Kırşehir Pazar yerinde kurban bayramı öncesi mithiş bir yoğunluk vardı.Vatandaşlar akın ettiği pazar tezgahları neredeyse boşaldı.

Kurban Bayramının hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Pazar ve Pazartesi kurulan Kırşehir pazar yeri de yoğun bir gün yaşadı.

 

 

Pazar fiyatlarının da üretim dönemi nedeniyle ucuz olması sonucu vatandaşlar pazar tezgahlarına akın etti.

 

 

Yaşanan yoğunluktan pazar esnafı oldukça memnun kaldı ancak yoğun kalabalık ile birlikte koronavirüs tedbirlerine tam olarak uyulmadı.

 

 

Maske takmanın zorunlu olduğu Kırşehir'de bazı pazar esnafı ve vatandaşların da maske takmadığı gözlendi.

 

 

Pazar fiyatları ise geçen yıllara nazaran uygunluğu ile göze çarptı.

 

 

Domates 1,5 ile 5 lira arasında alıcı bulurken , salatalık ise 1 ile 3 lira arasında , patlıcan 1,5 ile 3 lira arasında , biber 3 ile 7 lira arasında alıcı buldu.

 

 

Karpuzun 1-5 ile 2,5 TL arasında alıcı bulduğu pazarda , Üzüm 3 ile 5 TL arasında , Muz 8 ile 12 TL arasında , Şeftali ise 5 ile 8 lira arasında alıcı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.