TEOG SİNAVİNDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERE ALTIN

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2016 - 15:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TEOG SİNAVİNDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERE ALTIN

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, TEOG Sınavında dereceye giren dört öğrenciyi altınla ödüllendirdi. Öğrencileri makamında kabul eden Vali Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, öğrencilerimizin yapılan sınavlarda Kırşehir'i en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Eğitim kalitesinin oldukça yüksek olan Kırşehir'e, elde edilen bu derecelerin de yetmediğini belirten Vali Şentürk, "Öğrencilerimiz, bu başarılarının üstüne başarı ekleyerek gelecekte, devletimize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet ederek memleketimizi kalkındıracaklar. Bu büyük bir başarıdır. Öğrencilerimizin bu başarılarında emeği geçen öğretmenlerini ve ebeveynlerini kutluyorum." dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve okul müdürlerinin de yer aldığı ödül töreni, Vali Necati Şentürk'ün dereceye giren Cumhuriyet Ortaokulundan Bengisu Tay'a, Vali Mithat Saylam Ortaokulundan Betül Soykan'a, Cacabey Ortaokulundan Arda Rutkay Var'a ve Büyük Kılıçaslan Ortaokulundan Türker Gaffaroğlu'na altın takması ile sona erdi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, TEOG Sınavında dereceye giren dört öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Öğrencileri makamında kabul eden Vali Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, öğrencilerimizin yapılan sınavlarda Kırşehir'i en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Eğitim kalitesinin oldukça yüksek olan Kırşehir'e, elde edilen bu derecelerin de yetmediğini belirten Vali Şentürk, "Öğrencilerimiz, bu başarılarının üstüne başarı ekleyerek gelecekte, devletimize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet ederek memleketimizi kalkındıracaklar. Bu büyük bir başarıdır. Öğrencilerimizin bu başarılarında emeği geçen öğretmenlerini ve ebeveynlerini kutluyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve okul müdürlerinin de yer aldığı ödül töreni, Vali Necati Şentürk'ün dereceye giren Cumhuriyet Ortaokulundan Bengisu Tay'a, Vali Mithat Saylam Ortaokulundan Betül Soykan'a, Cacabey Ortaokulundan Arda Rutkay Var'a ve Büyük Kılıçaslan Ortaokulundan Türker Gaffaroğlu'na altın takması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.