Tekzip ve Düzeltme Metni

RESMİ İLAN 24.11.2022 - 15:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tekzip ve Düzeltme Metni

Kırşehir Haber Türk İnternet Sitesinde 20 Ekim tarihinde yayımlanan “Usulsüz Avlanan Avcılara Ceza Kesildi” haber metni ve kullanılan resimlerdeki kişinin 4915  sayılı Kara Avcılığı Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan denetimlerde avlanma belgelerinin, avlanma kotalarının tam ve kurallara uygun olduğu, ilgili haber sitesindeki bahse konu haberin alt kısmında “Bilgilendirme: Ceza kesilen avcılar fotoğraftakiler değildir” ibaresinin bulunduğu, bu yapılan haberin avcılarımızın bilinçlenmesi, yasa dışı av yapıldığında karşılaşılacak yaptırım temasının işlendiği haber fotoğrafındaki kişinin sehvende olsa yanlış anlamaya sebep olduğundan ve resimdeki kişilerin kaçak avcılıkla bir alakası olmadığı dikkate alınarak haberle ilgili resimlerin siteden kaldırılması ve tekzibin yayımlanması hususunda gereğini önemle rica ederim.   Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü Kırşehir İl Şube Müdürlüğü Hasan Tezer Şube Müdürü V.

Kırşehir Haber Türk İnternet Sitesinde 20 Ekim tarihinde yayımlanan “Usulsüz Avlanan Avcılara Ceza Kesildi” haber metni ve kullanılan resimlerdeki kişinin 4915  sayılı Kara Avcılığı Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan denetimlerde avlanma belgelerinin, avlanma kotalarının tam ve kurallara uygun olduğu, ilgili haber sitesindeki bahse konu haberin alt kısmında “Bilgilendirme: Ceza kesilen avcılar fotoğraftakiler değildir” ibaresinin bulunduğu, bu yapılan haberin avcılarımızın bilinçlenmesi, yasa dışı av yapıldığında karşılaşılacak yaptırım temasının işlendiği haber fotoğrafındaki kişinin sehvende olsa yanlış anlamaya sebep olduğundan ve resimdeki kişilerin kaçak avcılıkla bir alakası olmadığı dikkate alınarak haberle ilgili resimlerin siteden kaldırılması ve tekzibin yayımlanması hususunda gereğini önemle rica ederim.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü Kırşehir İl Şube Müdürlüğü

Hasan Tezer Şube Müdürü V.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.