Tek Tek Gezerek Dağıttlar

GÜNDEM 04.05.2020 - 14:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tek Tek Gezerek Dağıttlar

Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sanayi esnafına maske dağıttı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde maske ve imsakiye dağıtımı yaptı.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin kendi üretimi olan maskeleri işlerini daha güvenli yaparak sürdürmeleri için esnafa dağıttıklarını söyledi.   ''İŞLERİNDEN GERİ KALMASINLAR'' Kent merkezinde dağıtımların sürdüğünü belirten Ekicioğlu, "Halkın yoğunluk gösterdiği alanlar, pazar yerleri, meydanlarda maske dağıtıyoruz. Sanayi esnafımız kent merkezine gelip maske takibiyle uğraşmasın, işlerinden de geri kalmasınlar diye, zabıta görevlilerimiz aracılığıyla onlara maske dağıttık. Esnafımızın sağlıklı, güvenli olarak işlerini sürdürmesi, müşterileriyle gönül rahatlığıyla iletişimlerini sürdürmelerini hedefliyoruz. Salgın döneminde mümkün olduğunca evden çıkmamaya, maske takıp sosyal mesafe kurallarına uymaya gayret gösterelim." ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sanayi esnafına maske dağıttı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde maske ve imsakiye dağıtımı yaptı.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin kendi üretimi olan maskeleri işlerini daha güvenli yaparak sürdürmeleri için esnafa dağıttıklarını söyledi.

 

''İŞLERİNDEN GERİ KALMASINLAR''

Kent merkezinde dağıtımların sürdüğünü belirten Ekicioğlu, "Halkın yoğunluk gösterdiği alanlar, pazar yerleri, meydanlarda maske dağıtıyoruz. Sanayi esnafımız kent merkezine gelip maske takibiyle uğraşmasın, işlerinden de geri kalmasınlar diye, zabıta görevlilerimiz aracılığıyla onlara maske dağıttık. Esnafımızın sağlıklı, güvenli olarak işlerini sürdürmesi, müşterileriyle gönül rahatlığıyla iletişimlerini sürdürmelerini hedefliyoruz. Salgın döneminde mümkün olduğunca evden çıkmamaya, maske takıp sosyal mesafe kurallarına uymaya gayret gösterelim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.