Tedavi Olduğu Doktoruna Şiirle Teşekkür Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2018 - 16:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tedavi Olduğu Doktoruna Şiirle Teşekkür Etti

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Nefes Darlığı şikayeti ile gelen Mustafa Köksal (79) tedavi sonrasında doktoruna şiirle teşekkür etti. Uzun süredir nefes darlığı şikâyeti yaşadığını belirten Mustafa KÖKSAL (79) Dr. Öğr. Üyesi Duygu ZORLU’nun uygulamış olduğu tedavi sonucu nefes darlığı şikayetinin çok azaldığını dile getirerek doktorundan ve hastaneden çok memnun olduğunu dile getirerek duygu ve düşüncelerini şiiriyle anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Duygu ZORLU yapmış olduğu açıklmada; “Biz görevimizi yapıyoruz. Ben ve hekim arkadaşlarım hastalarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Mustafa Amca’nın yazdığı şiir beni çok duygulandırdı. Bu şiiri hiç unutmayacağım, hep saklayacağım" dedi. İŞTE O ŞİİR Çok emek verdin bitirdin tıbbı Asaletin temiz ne güzel yapı Hastana şifa verir yazdığın hapı Toklumen’in gururu sen Duygu hoca   Kalbiyin güzelliği yüzüne vurmuş Mevlam tatlı dili hep sana vermiş Senin gibi iyiler murada ermiş Toklumenin gururu sen Duygu hoca   Sen doktor deyilsin Lokman hekimsin İnanmayanlar seni bir hastana sorsun Benim gözümde sen dünyada birsin Toklumenin gururu sen Duygu hoca   Hastayım yüreğimde var ince sızı Allah bilir göremem baharı yazı Toklumende doğan şimal yıldızı Toklumenin gururu sen Duygu hoca   Mustafayım gerçekleri yazarım Yalan dolan ile yoktur pazarım Elbet kazılacak bir gün mezarım Sana sağlık dilerim Toklumen’in gururu hoca    
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Nefes Darlığı şikayeti ile gelen Mustafa Köksal (79) tedavi sonrasında doktoruna şiirle teşekkür etti.

Uzun süredir nefes darlığı şikâyeti yaşadığını belirten Mustafa KÖKSAL (79) Dr. Öğr. Üyesi Duygu ZORLU’nun uygulamış olduğu tedavi sonucu nefes darlığı şikayetinin çok azaldığını dile getirerek doktorundan ve hastaneden çok memnun olduğunu dile getirerek duygu ve düşüncelerini şiiriyle anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Duygu ZORLU yapmış olduğu açıklmada; “Biz görevimizi yapıyoruz. Ben ve hekim arkadaşlarım hastalarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Mustafa Amca’nın yazdığı şiir beni çok duygulandırdı. Bu şiiri hiç unutmayacağım, hep saklayacağım" dedi. İŞTE O ŞİİR Çok emek verdin bitirdin tıbbı Asaletin temiz ne güzel yapı Hastana şifa verir yazdığın hapı Toklumen’in gururu sen Duygu hoca   Kalbiyin güzelliği yüzüne vurmuş Mevlam tatlı dili hep sana vermiş Senin gibi iyiler murada ermiş Toklumenin gururu sen Duygu hoca   Sen doktor deyilsin Lokman hekimsin İnanmayanlar seni bir hastana sorsun Benim gözümde sen dünyada birsin Toklumenin gururu sen Duygu hoca   Hastayım yüreğimde var ince sızı Allah bilir göremem baharı yazı Toklumende doğan şimal yıldızı Toklumenin gururu sen Duygu hoca   Mustafayım gerçekleri yazarım Yalan dolan ile yoktur pazarım Elbet kazılacak bir gün mezarım Sana sağlık dilerim Toklumen’in gururu hoca    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.