Tartıştığı Resepsiyon Görevlisini Yaraladı

ASAYİŞ 02.06.2020 - 22:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tartıştığı Resepsiyon Görevlisini Yaraladı

Kırşehir'de otel müşterisi ve görevlisi arasında çıkan tartışmada, bıçak çeken ve görevliyi yaralayan müşteri yakalanarak gözaltına alındı.

Olay Ankara Caddesinde meydana geldi.Ailesiyle birlikte Gaziantep'ten Kırşehir'e gelen ve şehir merkezinde bir otele yerleşen D.A (35) lobide oturduğu sırada önündeki cam masaya vurarak kırdı.Daha sonra Otelden ayrılmak isteyen zanlı ile otel görevlisi S.U arasında tartışima çıktı.Kırılan masanın parasını da isteyen S.U'ya tartıştığı D.A bıçak çekerek saldırdı.Elinden yaraladığı S.U'ya saldırmaya çalışan D.A'ya o sırada oradan geçmekte olan başka bir vatandaş müdahale etti.     Otel görevlisine saldıran zanlıyı gören ve Amigo Halil olarak bilinen Halil Kurt (35) , ''benim memleketimde benim hemşehrime bıçak çekemezsin'' diyerek zanlı D.A'nın üzerine atladı.D.A'yı etkisiz hale getiren Kurt çevredeki vatandaşların yardımıyla saldırganı polise teslim etti.Polis tarafından kelepçelenen D.A  çevredekilere tehditler savurarak karakola götürülürken olayda yaralanan S.U ise tedavi edildi. Amigo Halil olarak bilinen Halil Kurt
Kırşehir'de otel müşterisi ve görevlisi arasında çıkan tartışmada, bıçak çeken ve görevliyi yaralayan müşteri yakalanarak gözaltına alındı.

Olay Ankara Caddesinde meydana geldi.Ailesiyle birlikte Gaziantep'ten Kırşehir'e gelen ve şehir merkezinde bir otele yerleşen D.A (35) lobide oturduğu sırada önündeki cam masaya vurarak kırdı.Daha sonra Otelden ayrılmak isteyen zanlı ile otel görevlisi S.U arasında tartışima çıktı.Kırılan masanın parasını da isteyen S.U'ya tartıştığı D.A bıçak çekerek saldırdı.Elinden yaraladığı S.U'ya saldırmaya çalışan D.A'ya o sırada oradan geçmekte olan başka bir vatandaş müdahale etti.

 

 

Otel görevlisine saldıran zanlıyı gören ve Amigo Halil olarak bilinen Halil Kurt (35) , ''benim memleketimde benim hemşehrime bıçak çekemezsin'' diyerek zanlı D.A'nın üzerine atladı.D.A'yı etkisiz hale getiren Kurt çevredeki vatandaşların yardımıyla saldırganı polise teslim etti.Polis tarafından kelepçelenen D.A  çevredekilere tehditler savurarak karakola götürülürken olayda yaralanan S.U ise tedavi edildi.

Amigo Halil olarak bilinen Halil Kurt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.