Tarlasına Giren Domuz Sürüsünü Kepçe İle Kovaladı

YAŞAM 13.02.2021 - 13:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tarlasına Giren Domuz Sürüsünü Kepçe İle Kovaladı

Kırşehir'de çiftçi vatandaş tarlasına giren domuz sürüsünü kepçe ile kovaladı.

    Kaman İlçesine bağlı Hamit Köyünde çiftçilik yapan Serkan Demir, su çalışması yapmak için kepçe ile tarlasına doğru hareket etti.Arazisine geldiği sırada domuz sürüsünün olduğunu farkeden Demir, tarlasına giren domuz sürüsünü kepçe ile kovaladı.''Aşk Kaman'da Yaşanıyor Güzelim'' şarkısı eşliğinde domuz sürüsünü kovalayan Demir görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.   SON DÖNEMDE GİDEREK ARTTI   Öte yandan son yıllarda Kırşehir'de sayıları giderek artan domuz sürüleri birçok tarım arazisine zarar veriyor.Sık sık domuz sürüleri ile karşılaşan çiftçiler tarım arazilerine zarar veren domuz sürüleri ile mücadele edemediklerini belirterek yetkililerden yardım istiyor.Geçtiğimiz yıllarda aç kalan domuz sürüleri Kırşehir şehir merkezinde de görülmüştü.
Kırşehir'de çiftçi vatandaş tarlasına giren domuz sürüsünü kepçe ile kovaladı.

 

 

Kaman İlçesine bağlı Hamit Köyünde çiftçilik yapan Serkan Demir, su çalışması yapmak için kepçe ile tarlasına doğru hareket etti.Arazisine geldiği sırada domuz sürüsünün olduğunu farkeden Demir, tarlasına giren domuz sürüsünü kepçe ile kovaladı.''Aşk Kaman'da Yaşanıyor Güzelim'' şarkısı eşliğinde domuz sürüsünü kovalayan Demir görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

 

SON DÖNEMDE GİDEREK ARTTI

 

Öte yandan son yıllarda Kırşehir'de sayıları giderek artan domuz sürüleri birçok tarım arazisine zarar veriyor.Sık sık domuz sürüleri ile karşılaşan çiftçiler tarım arazilerine zarar veren domuz sürüleri ile mücadele edemediklerini belirterek yetkililerden yardım istiyor.Geçtiğimiz yıllarda aç kalan domuz sürüleri Kırşehir şehir merkezinde de görülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.