Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Kırşehir'de

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2019 - 17:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Kırşehir'de

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Ak Parti Seçim bürosunu açmak için Kırşehir'e geldi. Kırşehir'e Nevşehir Tuzköy Havalimanı üzerinden gelen Pakdemirli'yi Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci karşıladı.Daha sonra Kırşehir Valiliği'ne gelen Pakdemirli bu ziyaretin ardından Kıreşhir Belediye Başkanlığı binasına geçti.Burada Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin sunumunu izleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ,'' Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci Halkla Hayal Edip, Halkla Yürüyen ve Halkla başaran anlayışına inanarak önemli hizmetler yaptı. Yeni dönemde de bu anlayışla Kırşehir’i daha büyük hizmetlerle buluşturacağına inanıyorum. Kırşehir’e çok güzel projeler kazandırmışsınız. Yapılacak projelerde destek olmak lazım. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi. Bakan Pakdemirli bakanlık bürokratlarına talimat vererek Kırşehir ile ilgili her türlü projelere destek olalım.'' açıklamasında bulundu. ''Muhalefet Yıpranmaz İktidar Yıpranır'' Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Pakdemirli, muhalefetin yıpranmadığını ama iktidarın yıprandığını söyleyerek, "Bir parti iktidarda kaldığı sürece oy oranı eksiliyor. Muhalefet hiçbir zaman yıpranmaz ama iktidar her zaman yıpranır. Koalisyon çıkarmayacak bir sisteme de ihtiyacımız vardı. Başkanlık sistemi, bu sistemi Özal da istiyordu. Demirel de istiyordu. Geçmişte bir çok liderinde istediği bir sistemdi. Koalisyon çıkmaması ve işlerin daha hızlı yürümesi, her şey için yasa çıkmaması bazı şeylerin kararnamelerle yürümesi gerekiyordu. Bu sistemde sizlerin teveccühleri ile gelmiş oldu" ifadelerini kullandı. ''Zor bir dönemden de geçiyoruz" Ekonomi ile ilgili zor bir dönemden de geçildiğini belirten Bakan Pakdemirli, "Ekonomi ile ilgili bir saldırı oldu. Türkiye istikrarsızlaştırılmak istenmesine rağmen son 5 yılda güzel bir imtihan verdi. Vatandaş ise demokrasinin yanında oldu. Gezi olaylarını geçtik. 17/25 yargı darbesini geçtik. Darbeyi geçtik, ekonomik darbeyi geçtik. Bundan sonra önümüzdeki sınav seçimler" diye konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Ak Parti Seçim bürosunu açmak için Kırşehir'e geldi.

Kırşehir'e Nevşehir Tuzköy Havalimanı üzerinden gelen Pakdemirli'yi Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci karşıladı.Daha sonra Kırşehir Valiliği'ne gelen Pakdemirli bu ziyaretin ardından Kıreşhir Belediye Başkanlığı binasına geçti.Burada Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin sunumunu izleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ,'' Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci Halkla Hayal Edip, Halkla Yürüyen ve Halkla başaran anlayışına inanarak önemli hizmetler yaptı. Yeni dönemde de bu anlayışla Kırşehir’i daha büyük hizmetlerle buluşturacağına inanıyorum. Kırşehir’e çok güzel projeler kazandırmışsınız. Yapılacak projelerde destek olmak lazım. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum dedi. Bakan Pakdemirli bakanlık bürokratlarına talimat vererek Kırşehir ile ilgili her türlü projelere destek olalım.'' açıklamasında bulundu.

''Muhalefet Yıpranmaz İktidar Yıpranır''

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Pakdemirli, muhalefetin yıpranmadığını ama iktidarın yıprandığını söyleyerek, "Bir parti iktidarda kaldığı sürece oy oranı eksiliyor. Muhalefet hiçbir zaman yıpranmaz ama iktidar her zaman yıpranır. Koalisyon çıkarmayacak bir sisteme de ihtiyacımız vardı. Başkanlık sistemi, bu sistemi Özal da istiyordu. Demirel de istiyordu. Geçmişte bir çok liderinde istediği bir sistemdi. Koalisyon çıkmaması ve işlerin daha hızlı yürümesi, her şey için yasa çıkmaması bazı şeylerin kararnamelerle yürümesi gerekiyordu. Bu sistemde sizlerin teveccühleri ile gelmiş oldu" ifadelerini kullandı.

''Zor bir dönemden de geçiyoruz"

Ekonomi ile ilgili zor bir dönemden de geçildiğini belirten Bakan Pakdemirli, "Ekonomi ile ilgili bir saldırı oldu. Türkiye istikrarsızlaştırılmak istenmesine rağmen son 5 yılda güzel bir imtihan verdi. Vatandaş ise demokrasinin yanında oldu. Gezi olaylarını geçtik. 17/25 yargı darbesini geçtik. Darbeyi geçtik, ekonomik darbeyi geçtik. Bundan sonra önümüzdeki sınav seçimler" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.