Tarım Kredi Kooperatif Marketinin İlki Açılıyor

GÜNDEM 16.10.2021 - 17:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tarım Kredi Kooperatif Marketinin İlki Açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gıda ürünlerindeki fahiş fiyat artışları ile mücadele kapsamında ''Sayıları artırılmalı'' dediği Tarım Kredi Kooperatifi Marketinin Kırşehir'deki ilk şubesi Kaman'da açılıyor.

İstanbul Kısıklı'da bulunan konutunun yakınlarında bulunan tarım kredi kooperatifi marketine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada alışveriş yapmış ve fiyatların oldukça uygun olduğu açıklamıştı.Cumhurbaşkanı Erdoğan , '' Hızlı bir şekilde 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta 1.000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum." diye konuştu.   İLKİ KAMAN'DA AÇILIYOR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatının ardından Kırşehir'de de Tarım Kredi Kooparetif Market çalışmaları başlatıldı.Herkes Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nin Kırşehir Merkez'de hangi adreste açılacağını merak ederken ilk marketin Kaman'da açılacağı öğrenildi.     Kaman'da Kaymakamlık binası karşısında bulunan bir mağaza Tarım Kredi Kooperatif marketi olarak düzenlendi ve yakın bir süreç içerisinde hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gıda ürünlerindeki fahiş fiyat artışları ile mücadele kapsamında ''Sayıları artırılmalı'' dediği Tarım Kredi Kooperatifi Marketinin Kırşehir'deki ilk şubesi Kaman'da açılıyor.

İstanbul Kısıklı'da bulunan konutunun yakınlarında bulunan tarım kredi kooperatifi marketine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada alışveriş yapmış ve fiyatların oldukça uygun olduğu açıklamıştı.Cumhurbaşkanı Erdoğan , '' Hızlı bir şekilde 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta 1.000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum." diye konuştu.

 

İLKİ KAMAN'DA AÇILIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatının ardından Kırşehir'de de Tarım Kredi Kooparetif Market çalışmaları başlatıldı.Herkes Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nin Kırşehir Merkez'de hangi adreste açılacağını merak ederken ilk marketin Kaman'da açılacağı öğrenildi.

 

 

Kaman'da Kaymakamlık binası karşısında bulunan bir mağaza Tarım Kredi Kooperatif marketi olarak düzenlendi ve yakın bir süreç içerisinde hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.