Tarikat Yurdunda Çocuklara Dayaklı İşkence

ÇOCUK 25.03.2022 - 00:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tarikat Yurdunda Çocuklara Dayaklı İşkence

    İstanbul Esenler'de Süleymancılara ait olduğu belirlenen erkek öğrenci yurdunun güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde, yaşı büyük bir yurt görevlisinin küçük çocuklara şiddet uyguladığı görülüyor. Bir masa etrafında oturan çocukların başına vurulduğu dikkat çekerken görüntülerin Esenler’deki yurtta çekildiği aktarıldı.  Konuyla ilgili olarak Show Ana Haber'in ulaştığı bir çocuğun velisi "Benim çocuğum geceleri çığlıklarla uyanıyor" diyerek yurttan şikayetçi olduklarını açıkladı.

 

 

İstanbul Esenler'de Süleymancılara ait olduğu belirlenen erkek öğrenci yurdunun güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı.

Görüntülerde, yaşı büyük bir yurt görevlisinin küçük çocuklara şiddet uyguladığı görülüyor.

Bir masa etrafında oturan çocukların başına vurulduğu dikkat çekerken görüntülerin Esenler’deki yurtta çekildiği aktarıldı. 

Konuyla ilgili olarak Show Ana Haber'in ulaştığı bir çocuğun velisi "Benim çocuğum geceleri çığlıklarla uyanıyor" diyerek yurttan şikayetçi olduklarını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.