Taner Ay'ın Ölümünün Arkasındaki Sır Perdesi

GÜNDEM 31.12.2021 - 09:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Taner Ay'ın Ölümünün Arkasındaki Sır Perdesi

Kırşehirli ünlü iş insanı Taner Ay, Bulgaristan'da geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Taner Ay'ın porsche marka aracı ile yaptığı kazadan ilk görüntü de geldi.Taner Ay'ın Bulgaristan'da yakıt aldıktan sonra Almanya'ya gitmek üzere iken direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandığı öne sürüldü.Taner Ay'ın ölümü akıllara birçok soruyu getirdi.

Kırşehir Belediyespr Başkanı adayı, Almanya'nın en ünlü doktorlarından ve İş İnsanlarından  Çetin Ay'ın oğlu İş İnsanı Taner Ay, Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Acı haberi Taner Ay'ın yakınları duyurdu.   UÇURUMA DEVRİLDİ İddiaya göre; Türkiye’den yakın koruması Anıl Sümer’ le birlikte Porsche marka otomobili ile ikamet ettiği Almanya’ nın Düsseldorf kentine doğru seyreden Taner Ay, Bulgaristan’da yakıt depolamak için durdu. Bir süre sonra tekrar yola çıkan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, uçuruma yuvarlandı . Yaşanan feci kazada olay yerine gelen sağlık ekipleri Taner Ay’ın hayatını kaybettiğini belirlerken koruma Anıl Sümer’i ise yaralı olarak hastaneye kaldırdı.     ÖLÜMÜNÜN ARKASINDAKİ SIR PERDESİ Daha önce Sedat Peker tarafından işaret edilen ve gazetemize ulaşarak ''hedef gösteriliyorum'' açıklamasında bulunan Taner Ay'ın ölümü herkesi şoke etti.Ay'ın trafik kazası ile hayatını kaybetmesi akıllara Susurlu Kazası'nı getirdi.Taner Ay'ın gündeme geldiği dönemde trafik kazası ile ölmesi akılara, ''öldü mü, öldürüldü mü ?'' sorusunu getirdi.   TANER AY KİMDİR ? Almanya'da dünyaya gelen Taner Ay'ın nüfusu Kırşehir'e bağlı Kaman'dı . Eğitim hayatına Almanya'da başlayan Ay, liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatını Londra'da sürdürdü. Taner Ay iş hayatına çeşitli sektörlerde adım atarak başladı. Emlak, enerji, sağlık ve sanayi alanında faaliyet gösteren şirketleri bulunan Taner Ay Almanca ve İngilizce dillerini iyi derecede bilmektedir. Taner Ay babası Çetin Ay ile birlikte Almanya'da çok branşlı şehir hastanesi kurdu. Bugün City Klinik Şehir Hastanesi Almanya'nın en büyük hastanelerindendir.Ayrıca babası Çetin Ay Avrupa İş Adamları Platformu kurucusudur. Çetin Ay Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Türk Dernekleri İnisiyatifi tarafından yılın iş adamı ödülüne layık görülmüştür. Bunun yanında Avrupa İş Adamları Platformu Başkanı, aynı zamanda Kıbrıs Duesseldorf Fahri temsilcisi, Esi Holding yöneticilerindendir. 2018 yılında Kırşehir Belediyespor'u almak istediğini açıklayan ay geçtiğimiz aylarda ise Kırşehir Belediyespor Başkan olduğunu açıklamıştı.
Kırşehirli ünlü iş insanı Taner Ay, Bulgaristan'da geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Taner Ay'ın porsche marka aracı ile yaptığı kazadan ilk görüntü de geldi.Taner Ay'ın Bulgaristan'da yakıt aldıktan sonra Almanya'ya gitmek üzere iken direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandığı öne sürüldü.Taner Ay'ın ölümü akıllara birçok soruyu getirdi.

Kırşehir Belediyespr Başkanı adayı, Almanya'nın en ünlü doktorlarından ve İş İnsanlarından  Çetin Ay'ın oğlu İş İnsanı Taner Ay, Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Acı haberi Taner Ay'ın yakınları duyurdu.

 

UÇURUMA DEVRİLDİ

İddiaya göre; Türkiye’den yakın koruması Anıl Sümer’ le birlikte Porsche marka otomobili ile ikamet ettiği Almanya’ nın Düsseldorf kentine doğru seyreden Taner Ay, Bulgaristan’da yakıt depolamak için durdu. Bir süre sonra tekrar yola çıkan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, uçuruma yuvarlandı . Yaşanan feci kazada olay yerine gelen sağlık ekipleri Taner Ay’ın hayatını kaybettiğini belirlerken koruma Anıl Sümer’i ise yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

 

 

ÖLÜMÜNÜN ARKASINDAKİ SIR PERDESİ

Daha önce Sedat Peker tarafından işaret edilen ve gazetemize ulaşarak ''hedef gösteriliyorum'' açıklamasında bulunan Taner Ay'ın ölümü herkesi şoke etti.Ay'ın trafik kazası ile hayatını kaybetmesi akıllara Susurlu Kazası'nı getirdi.Taner Ay'ın gündeme geldiği dönemde trafik kazası ile ölmesi akılara, ''öldü mü, öldürüldü mü ?'' sorusunu getirdi.

 

TANER AY KİMDİR ?

Almanya'da dünyaya gelen Taner Ay'ın nüfusu Kırşehir'e bağlı Kaman'dı . Eğitim hayatına Almanya'da başlayan Ay, liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatını Londra'da sürdürdü. Taner Ay iş hayatına çeşitli sektörlerde adım atarak başladı. Emlak, enerji, sağlık ve sanayi alanında faaliyet gösteren şirketleri bulunan Taner Ay Almanca ve İngilizce dillerini iyi derecede bilmektedir.

Taner Ay babası Çetin Ay ile birlikte Almanya'da çok branşlı şehir hastanesi kurdu. Bugün City Klinik Şehir Hastanesi Almanya'nın en büyük hastanelerindendir.Ayrıca babası Çetin Ay Avrupa İş Adamları Platformu kurucusudur. Çetin Ay Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Türk Dernekleri İnisiyatifi tarafından yılın iş adamı ödülüne layık görülmüştür. Bunun yanında Avrupa İş Adamları Platformu Başkanı, aynı zamanda Kıbrıs Duesseldorf Fahri temsilcisi, Esi Holding yöneticilerindendir.

2018 yılında Kırşehir Belediyespor'u almak istediğini açıklayan ay geçtiğimiz aylarda ise Kırşehir Belediyespor Başkan olduğunu açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.