Taner Ay'ın Ailesinden İspat Edene 1 Milyon Euro

GÜNDEM 08.01.2022 - 00:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Taner Ay'ın Ailesinden İspat Edene 1 Milyon Euro

Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kırşehirli ünlü iş insanı Taner Ay'ın ailesi, medyada yer alan iddialar ile ilgili harekete geçti.

Almanya'da iş insanı Çetin Ay'ın oğlu olan Taner Ay bir süre önce Türkiye'de çeşitli yatırımlar gerçekleştiriyor ve bunun için sık sık Türkiye'ye geliyordu.Birçok bakan ile fotoğraf veren Taner Ay, Sedat Peker'in de işaret ettiği isim olarak çeşitli medya kanallarında yer almıştı.Almanya hükümeti tarafından yasaklanan ''Almanyalı Osmanlılar''ın yöneticisi olduğu iddia edilen Taner Ay ile ilgili çok sayıda iddia basın kuruluşlarında yer aldı.   Taner Ay Bulgaristan'da Aracının Kontrolünü Kaybederek Uçuruma Yuvarlanmış ve Hayatını Kaybetmişti.   İSPAT EDENE 1 MİLYON EURO Öte yandan Ay ailesi, Taner Ay'ın  hakkında çıkan haberler ile ilgili bir paylaşımda bulunarak ispat etmeye çağırdı ve 1 milyon euro ile ödüllendireceklerini duyurdu.Taner Ay'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :
Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kırşehirli ünlü iş insanı Taner Ay'ın ailesi, medyada yer alan iddialar ile ilgili harekete geçti.

Almanya'da iş insanı Çetin Ay'ın oğlu olan Taner Ay bir süre önce Türkiye'de çeşitli yatırımlar gerçekleştiriyor ve bunun için sık sık Türkiye'ye geliyordu.Birçok bakan ile fotoğraf veren Taner Ay, Sedat Peker'in de işaret ettiği isim olarak çeşitli medya kanallarında yer almıştı.Almanya hükümeti tarafından yasaklanan ''Almanyalı Osmanlılar''ın yöneticisi olduğu iddia edilen Taner Ay ile ilgili çok sayıda iddia basın kuruluşlarında yer aldı.

 

Taner Ay Bulgaristan'da Aracının Kontrolünü Kaybederek Uçuruma Yuvarlanmış ve Hayatını Kaybetmişti.

 

İSPAT EDENE 1 MİLYON EURO

Öte yandan Ay ailesi, Taner Ay'ın  hakkında çıkan haberler ile ilgili bir paylaşımda bulunarak ispat etmeye çağırdı ve 1 milyon euro ile ödüllendireceklerini duyurdu.Taner Ay'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.