Taner Ay Hakkındaki İddialar İle İlgili Gazetemize Açıklamalarda Bulundu

GÜNDEM 08.06.2021 - 21:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Taner Ay Hakkındaki İddialar İle İlgili Gazetemize Açıklamalarda Bulundu

AKP’nin çocukları adıyla bilinen twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarla ilgili Kırşehirli iş adamı Taner Ay gazetemize açıklamalarda bulundu.

Almanya'da kurulan Osmanen Germenia isimli grup çeşitli suçları işledikleri gerekçe gösterilerek kapatıldı.Kapatılan grubun yöneticilerinden olan Taner Ay ile ilgili Alman Medyasında sayısız haber yapıldı.Aslen Kamanlı olan Taner Ay ile ilgili bu kez ''AKP Çocukları'' isimli hesaplardan çeşitli paylaşımlar yapıldı.Paylaşımlarda Taner Ay'ın AK Partili siyasetçilerle olan ilişkisi fotoğraflarla ortaya konulmaya çalışıldı.     Son dönemde Sedat Peker'in para verdiği iddia edilen iş insanları ve siyasetçilerin gündemi meşgul ettiğini ve kendisinin de benzer şekilde karalama kampanyasına dahil edilmeye çalışıldığını belirten Taner Ay , '' Türkiye düşmanı ırkçı grupların hedefi oldum.Şimdi de bir trol hesap üzerinden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuoğlu , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar gibi birçok siyasi ile olan fotoğraflarımı yayınlayarak sözde Almanya’da faaliyet gösteren silahlı suç örgütü liderlerinden biri gibi gösterildim.Almanya ve Türkiye’de Sicil kayıdımda görecekleri gibi hakkımda açılan hiçbir dava suç olmadığı halde arandığım için kaçtığım bile iddia edildi'' dedi.     Daha önce FETÖ, PKK/YPG, Alman Derin Devleti NSU, Nazi sempatizanlarının saldırısına uğradıüını belirtek Ay , '' şimdi de bu troll hesaplar karalama kampanyasına başladı. Bizim vatan sevgimiz her şeyin üzerinde. Almanya’da Türklere karşı yapılan ırkçı saldırılara gösterdiğim tepkiler ve Türk işçilere verdiğim destekler nedeniyle hedef tahtasına konuyorum.’’ ifadelerini kullandı.     Almanya’da elde ettikleri kazançları Türkiye’ye yatırım olarak aktardıklarını belirten Ay, ‘’Bu nedenle Alman hükümeti ve ırkçı medya organlarını da rahatsız ettik.Hakkımda karalama kampanyası başlattılar.Sağolsun takipçilerim ve beni sevenler desteklerini esirgemediler, söz konusu hesaplarla ilgili suç duyurusunda bulunduk.’’ şeklinde konuştu.        
AKP’nin çocukları adıyla bilinen twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarla ilgili Kırşehirli iş adamı Taner Ay gazetemize açıklamalarda bulundu.

Almanya'da kurulan Osmanen Germenia isimli grup çeşitli suçları işledikleri gerekçe gösterilerek kapatıldı.Kapatılan grubun yöneticilerinden olan Taner Ay ile ilgili Alman Medyasında sayısız haber yapıldı.Aslen Kamanlı olan Taner Ay ile ilgili bu kez ''AKP Çocukları'' isimli hesaplardan çeşitli paylaşımlar yapıldı.Paylaşımlarda Taner Ay'ın AK Partili siyasetçilerle olan ilişkisi fotoğraflarla ortaya konulmaya çalışıldı.

 

 

Son dönemde Sedat Peker'in para verdiği iddia edilen iş insanları ve siyasetçilerin gündemi meşgul ettiğini ve kendisinin de benzer şekilde karalama kampanyasına dahil edilmeye çalışıldığını belirten Taner Ay , '' Türkiye düşmanı ırkçı grupların hedefi oldum.Şimdi de bir trol hesap üzerinden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuoğlu , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar gibi birçok siyasi ile olan fotoğraflarımı yayınlayarak sözde Almanya’da faaliyet gösteren silahlı suç örgütü liderlerinden biri gibi gösterildim.Almanya ve Türkiye’de Sicil kayıdımda görecekleri gibi hakkımda açılan hiçbir dava suç olmadığı halde arandığım için kaçtığım bile iddia edildi'' dedi.

 

 

Daha önce FETÖ, PKK/YPG, Alman Derin Devleti NSU, Nazi sempatizanlarının saldırısına uğradıüını belirtek Ay , '' şimdi de bu troll hesaplar karalama kampanyasına başladı. Bizim vatan sevgimiz her şeyin üzerinde. Almanya’da Türklere karşı yapılan ırkçı saldırılara gösterdiğim tepkiler ve Türk işçilere verdiğim destekler nedeniyle hedef tahtasına konuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

 

Almanya’da elde ettikleri kazançları Türkiye’ye yatırım olarak aktardıklarını belirten Ay, ‘’Bu nedenle Alman hükümeti ve ırkçı medya organlarını da rahatsız ettik.Hakkımda karalama kampanyası başlattılar.Sağolsun takipçilerim ve beni sevenler desteklerini esirgemediler, söz konusu hesaplarla ilgili suç duyurusunda bulunduk.’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.