Taner Ay Başkanlığa Aday Oldu Kırşehir Belediyespor'dan Sert Cevap Geldi

SPOR 20.08.2021 - 23:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Taner Ay Başkanlığa Aday Oldu Kırşehir Belediyespor'dan Sert Cevap Geldi

Gurbetçi iş adamı Taner Ay Kırşehir Belediyespor Başkan adayı olduğunu açıkladı.Kırşehir Belediyespor yönetimi ise Ay'ın açıklamalarına sert cevap verdi.

Daha önce adı Sedat Peker'in iddialarında adı geçen ve AK Partili çok sayıda siyasetçi ve bakanlarla çektirdiği fotoğraflar ile ülke gündemine gelen gurbetçi iş adamı Taner Ay, Kırşehir Belediyespor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Ay , ''Kırşehirspor'u tarihinde ilk kez süper ligde taşıma hedefindeyim.Herkese duyurulur kulüp başkanlığına talibim.'' ifadelerini kullandı.   ''KIRŞEHİR BELEDİYESPOR KENDİNİ KIRŞEHİRLİ HİSSEDENLERİN TAKIMIDIR'' Kırşehir Belediyespor yönetimi ise kulübün resmi sayfasından yaptığı açıklamada , '' Bugün bazı kişi ve medya sayfalarında kulübe başkan olmak istediğini söyleyen şahıs ile ilgili olarak Kırşehir Belediyespor kulübümüzün hiç bir bağı yoktur. Kaldı ki bu kulüp Kırşehir ve kendini Kırşehir'li hissedenlerin takımıdır.Değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarının bu tür asılsız haber ve paylaşımlara itibar etmemelerini bildirir saygılar sunarız.'' denildi.  
Gurbetçi iş adamı Taner Ay Kırşehir Belediyespor Başkan adayı olduğunu açıkladı.Kırşehir Belediyespor yönetimi ise Ay'ın açıklamalarına sert cevap verdi.

Daha önce adı Sedat Peker'in iddialarında adı geçen ve AK Partili çok sayıda siyasetçi ve bakanlarla çektirdiği fotoğraflar ile ülke gündemine gelen gurbetçi iş adamı Taner Ay, Kırşehir Belediyespor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Ay , ''Kırşehirspor'u tarihinde ilk kez süper ligde taşıma hedefindeyim.Herkese duyurulur kulüp başkanlığına talibim.'' ifadelerini kullandı.

 

''KIRŞEHİR BELEDİYESPOR KENDİNİ KIRŞEHİRLİ HİSSEDENLERİN TAKIMIDIR''

Kırşehir Belediyespor yönetimi ise kulübün resmi sayfasından yaptığı açıklamada , '' Bugün bazı kişi ve medya sayfalarında kulübe başkan olmak istediğini söyleyen şahıs ile ilgili olarak Kırşehir Belediyespor kulübümüzün hiç bir bağı yoktur. Kaldı ki bu kulüp Kırşehir ve kendini Kırşehir'li hissedenlerin takımıdır.Değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarının bu tür asılsız haber ve paylaşımlara itibar etmemelerini bildirir saygılar sunarız.'' denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.