Serinlemek İçin Girdiği Göletten Kaybolan Gençten Acı Haber

ASAYİŞ 22.07.2020 - 11:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Serinlemek İçin Girdiği Göletten Kaybolan Gençten Acı Haber

Kırşehir'de serinlemek için girdiği gölette kaybolan gencçten acı haber geldi.

Olay Kırşehir'e bağlı Dulkadirli Karaisa Köyünde meydana geldi.Alınan bilgiye göre kardeşi ve arkadaşlarıyla piknik yapmak için sulama göleti kenarına giden 22 yaşındaki Selçuk Dulkadiroğlu bir süre sonra serinlemek için Karaisa sulama göletine girdi.Gölette yüzerek ilerlemeye başlayan Dulkadiroğlu daha sonra gözlerden kayboldu.Talihsiz genci kardeşi ve arkadaşları olayı hemen jandarmaya bildirdi.Olay yerine gelen Jandarma , Afad ve 112 acil ekipleri geldi ancak dalgıç olmadığı için Ankara ve Aksaray'da dalgıçlar beklendi.     CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   Gece boyu devam eden aramaların ardından sabah saatlerine Selçuk Dulkadiroğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.Acı haber ile birlikte  yakınları sinir krizi geçirirken , Dulkadiroğlu'nun cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.  
Kırşehir'de serinlemek için girdiği gölette kaybolan gencçten acı haber geldi.

Olay Kırşehir'e bağlı Dulkadirli Karaisa Köyünde meydana geldi.Alınan bilgiye göre kardeşi ve arkadaşlarıyla piknik yapmak için sulama göleti kenarına giden 22 yaşındaki Selçuk Dulkadiroğlu bir süre sonra serinlemek için Karaisa sulama göletine girdi.Gölette yüzerek ilerlemeye başlayan Dulkadiroğlu daha sonra gözlerden kayboldu.Talihsiz genci kardeşi ve arkadaşları olayı hemen jandarmaya bildirdi.Olay yerine gelen Jandarma , Afad ve 112 acil ekipleri geldi ancak dalgıç olmadığı için Ankara ve Aksaray'da dalgıçlar beklendi.

 

 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

 

Gece boyu devam eden aramaların ardından sabah saatlerine Selçuk Dulkadiroğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.Acı haber ile birlikte  yakınları sinir krizi geçirirken , Dulkadiroğlu'nun cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.