Takla Atan Araç Şarampole Devrildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2019 - 14:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Takla Atan Araç Şarampole Devrildi

Kırşehir'de hafif ticari araç ile yolculuk yapan 7 kişi aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre Kırşehir'e gitmekte olan Fatih Aydoğan yönetimindeki hafif ticari araç Çiçekdağı yol ayrımı civarında kontrolünü kaybedip takla atarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte Muhammet , Yusuf , Hacer ve Hüseyin Aydoğan ile Hatice Çelebi Seyfi yaralandı.Bazıları ağır olan yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kırşehir'de hafif ticari araç ile yolculuk yapan 7 kişi aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kırşehir'e gitmekte olan Fatih Aydoğan yönetimindeki hafif ticari araç Çiçekdağı yol ayrımı civarında kontrolünü kaybedip takla atarak şarampole devrildi.

Kazada sürücü ile birlikte Muhammet , Yusuf , Hacer ve Hüseyin Aydoğan ile Hatice Çelebi Seyfi yaralandı.Bazıları ağır olan yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.