Tahıl ambarından 'nohut ve mazot' çalan hırsızlar yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2018 - 09:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tahıl ambarından 'nohut ve mazot' çalan hırsızlar yakalandı

Kırşehir'in Kaman İlçesinde tahıl ambarından nohut ve mazot çalan hırsızlık şüphelileri yakalandı. Alınan bilgiye göre geçen Kasım ayında ilçeye bağlı Çadırlıhacıbayram köyü ile Şubat ayın içerisinde de Ömerhacılı köyünde meydana gelen olaylarda 6 ton nohut ve 2 ton mazot hırsızlığı ihbarının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan takipler sonucu 4 aydır aranan R.F. (23), G.S. (21), Y.K. (23) ve M.C.A. (21) yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığında ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edilen şüphelilerden R.F. ile Şubat ayında askere giden ve Amasya’da Vatani görevini yapan M.C.A. tutuklandı. Y.K, ve G.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartları ile serbest bırakıldı.
Kırşehir'in Kaman İlçesinde tahıl ambarından nohut ve mazot çalan hırsızlık şüphelileri yakalandı.

Alınan bilgiye göre geçen Kasım ayında ilçeye bağlı Çadırlıhacıbayram köyü ile Şubat ayın içerisinde de Ömerhacılı köyünde meydana gelen olaylarda 6 ton nohut ve 2 ton mazot hırsızlığı ihbarının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan takipler sonucu 4 aydır aranan R.F. (23), G.S. (21), Y.K. (23) ve M.C.A. (21) yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlığında ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edilen şüphelilerden R.F. ile Şubat ayında askere giden ve Amasya’da Vatani görevini yapan M.C.A. tutuklandı. Y.K, ve G.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartları ile serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.