Suudiler Türk Mallarını Boykot Ediyor

EKONOMİ 06.10.2020 - 12:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Suudiler Türk Mallarını Boykot Ediyor

Türkiye'ye Ambargo kararı Alan Suudi Arabistan Ticaret Odaları Başkanından skandal bir açıklama geldi.

Ülkenin Ticaret Odaları Başkanı Ajlan al-Ajlan'ın yaptığı “Türkiye'ye dair her ürüne boykot” çağırısının ardından Türk malı ürünlerin barkod numarasının 869 ile başladığı bilgisi internetten paylaşılmaya başlandı. Paylaşımlarda, barkod numarası 869 ile başlayan hiçbir ürünün alınmaması çağrısı yapılıyor.   ARTIK GİZLEMİYORLAR   Suudi Arabistan Ticaret Odaları Başkanı Ajlan al-Ajlan cumartesi günü Twitter’dan yaptığı açıklamada “Türk hükümetinin, hükümetimize, ülkemize ve vatandaşlarımıza yönelik süregelen saldırgan tutumu nedeniyle Türkiye’ye dair, ithalat, yatırım ya da turizm olsun her şeye boykot uygulamak her Suudlu tüccar ya da tüketicinin sorumluluğudur” dedi.     İNTERNETTEN BARKOD NUMARASINI PAYLAŞIYORLAR   Öte yandan Suudi yetkililer ile birlikte çok sayıda kişi de Türk Mallarını boykot için sosyal medya ve medya üzerinden sürekli olarak Türkiye menşeeli ürünlere ait barkod numarasını paylaşarak boykot çağrısında bulunuyorlar.    
Türkiye'ye Ambargo kararı Alan Suudi Arabistan Ticaret Odaları Başkanından skandal bir açıklama geldi.

Ülkenin Ticaret Odaları Başkanı Ajlan al-Ajlan'ın yaptığı “Türkiye'ye dair her ürüne boykot” çağırısının ardından Türk malı ürünlerin barkod numarasının 869 ile başladığı bilgisi internetten paylaşılmaya başlandı. Paylaşımlarda, barkod numarası 869 ile başlayan hiçbir ürünün alınmaması çağrısı yapılıyor.

 

ARTIK GİZLEMİYORLAR

 

Suudi Arabistan Ticaret Odaları Başkanı Ajlan al-Ajlan cumartesi günü Twitter’dan yaptığı açıklamada “Türk hükümetinin, hükümetimize, ülkemize ve vatandaşlarımıza yönelik süregelen saldırgan tutumu nedeniyle Türkiye’ye dair, ithalat, yatırım ya da turizm olsun her şeye boykot uygulamak her Suudlu tüccar ya da tüketicinin sorumluluğudur” dedi.

 

 

İNTERNETTEN BARKOD NUMARASINI PAYLAŞIYORLAR

 

Öte yandan Suudi yetkililer ile birlikte çok sayıda kişi de Türk Mallarını boykot için sosyal medya ve medya üzerinden sürekli olarak Türkiye menşeeli ürünlere ait barkod numarasını paylaşarak boykot çağrısında bulunuyorlar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.