Suriyelilere Vatandaşlık Verilecek !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2016 - 00:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Suriyelilere Vatandaşlık Verilecek !

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis'te gerçekleştirdiği konuşmada, 'Suriyeli kardeşlerimizin içinde Türkiye vatandaşı olmak isteyenler var, bu kardeşlerimize vatandaşlık imkanları vereceğiz' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye sınırındaki Kilis’te düzenlenen iftar programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Suriyelilere vatandaşlık imkanı tanınmasına yönelik çalışma yürüttüklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben bu akşam burada kardeşlerime müjde vermek istiyorum. Kardeşlerimizin içerisinde inanıyorum ki; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak isteyenler var. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığımızın bu konuda attığı adımlar var, ellerinden geleni bakanlığımız oluşturduğu bir ofisle takip etmek suretiyle bu kardeşlerimize bu yardımı, bu desteği yaparak onlara vatandaşlık imkanını vereceğiz” diye konuştu. SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ VAR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı buldu.Çoğu Türk vatandaşı Suriyelilerin vatandaş yapılmasını istemediklerini belirten paylaşımlarda bulundu.İçlerinden birisi ise konu ile ile ilgili , ''Suriyelilere iyi , Türklere kötü haber'' paylaşımında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis'te gerçekleştirdiği konuşmada, 'Suriyeli kardeşlerimizin içinde Türkiye vatandaşı olmak isteyenler var, bu kardeşlerimize vatandaşlık imkanları vereceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye sınırındaki Kilis’te düzenlenen iftar programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Suriyelilere vatandaşlık imkanı tanınmasına yönelik çalışma yürüttüklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben bu akşam burada kardeşlerime müjde vermek istiyorum. Kardeşlerimizin içerisinde inanıyorum ki; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak isteyenler var. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığımızın bu konuda attığı adımlar var, ellerinden geleni bakanlığımız oluşturduğu bir ofisle takip etmek suretiyle bu kardeşlerimize bu yardımı, bu desteği yaparak onlara vatandaşlık imkanını vereceğiz” diye konuştu. SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ VAR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı buldu.Çoğu Türk vatandaşı Suriyelilerin vatandaş yapılmasını istemediklerini belirten paylaşımlarda bulundu.İçlerinden birisi ise konu ile ile ilgili , ''Suriyelilere iyi , Türklere kötü haber'' paylaşımında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.