Suriyeli Polislerin Görüntüleri Hızla Yayılıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2017 - 16:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Suriyeli Polislerin Görüntüleri Hızla Yayılıyor

Bu aralar sosyal medyada paylaşılan video ve resimlerde Kırşehir'i de ilgilendiren önemli bir konu var. Söz konusu paylaşımlarda iddialarda, Kırşehir'de eğitilen Suriyeli polislerin kendi ülkelerine gönderilmek üzere eğitildiğini ve hatta maaşlarının da yine Türkiye tarafından ödeneceği dile getiriliyor.Söz konusu video ve resimlerin Kırşehir'de çekildiği bilinmemekle birlikte, Türkiye'de çekildiği ise daha yakın bir ihtimal çünkü videolardaki polis adaylarının üzerindeki giysiler Türk Polisi'ne ait ve üzerinde ''Polis'' yazıyor.Söz konusu videoda polis adayları, ''Yaşa Türkiye'' ,  '' Yaşa Erdoğan'' ve ''Yaşa Suriye'' diye slogan atıyor. KIRŞEHİR POMEM YALANLADI Kırşehir Polis Mesleki Eğitim Merkezi konu ile ilgili, paylaşılan görüntülerin kendilerine ait olmadığını, Kırşehir'de de böyle bir eğitimin verilmediğini belirtti.
Bu aralar sosyal medyada paylaşılan video ve resimlerde Kırşehir'i de ilgilendiren önemli bir konu var.

Söz konusu paylaşımlarda iddialarda, Kırşehir'de eğitilen Suriyeli polislerin kendi ülkelerine gönderilmek üzere eğitildiğini ve hatta maaşlarının da yine Türkiye tarafından ödeneceği dile getiriliyor.Söz konusu video ve resimlerin Kırşehir'de çekildiği bilinmemekle birlikte, Türkiye'de çekildiği ise daha yakın bir ihtimal çünkü videolardaki polis adaylarının üzerindeki giysiler Türk Polisi'ne ait ve üzerinde ''Polis'' yazıyor.Söz konusu videoda polis adayları, ''Yaşa Türkiye'' ,  '' Yaşa Erdoğan'' ve ''Yaşa Suriye'' diye slogan atıyor. KIRŞEHİR POMEM YALANLADI Kırşehir Polis Mesleki Eğitim Merkezi konu ile ilgili, paylaşılan görüntülerin kendilerine ait olmadığını, Kırşehir'de de böyle bir eğitimin verilmediğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.