Suriyeli Mülteciler Ülkesine Dönebiliyorsa , Mülteci Değildir.

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2017 - 11:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Suriyeli Mülteciler Ülkesine Dönebiliyorsa , Mülteci Değildir.

Suriye'de devam eden iç savaş nedeniyle milyonlarca Suriyeli'nin bir kısmı Türkiye'de yaşayıp , tatillerini Suriye'de geçiriyor. İç savaş nedeniyle ülkelerine dönemediklerini söyleyen Suriyelilerin bir kısmı Kurban Bayramı'nı  geçirmek üzere ülkelerine dönmeye başladılar.Ülkelerinde bayramlarını geçiren sözde mülteciler tekrar Türkiye'ye dönüş yapacaklar. Geçtiğimiz günlerde Almanya, bayram için ülkelerine dönen 100 Suriyeli mülteciyi sınır dışı etti. Gerekçe ; Bir mülteci ülkesine dönebiliyorsa , mülteci değildir. İç savaşın devam ettiği söylenen bir ülkeye bavullarını alarak koşa koşa giden Suriyeliler eğer orada  bayram geçirebiliyorlar ise , Suriye'de  yaşamlarını da sürdürebilirler. Türkiye , Suriyeli mülteciler için elinden geleni yapmıştır.Türk Milleti her türlü sorumsuzluk ve fütursuzluğu gösteren Suriyelilere karşı gereken sabrı ve misafirperverliği göstermiştir. Türkiye de gerekeni yapmalı , ülkesine dönüp bayram geçirebilen Suriyelileri sınır dışı etmelidir. Ömer Duran
Suriye'de devam eden iç savaş nedeniyle milyonlarca Suriyeli'nin bir kısmı Türkiye'de yaşayıp , tatillerini Suriye'de geçiriyor.

İç savaş nedeniyle ülkelerine dönemediklerini söyleyen Suriyelilerin bir kısmı Kurban Bayramı'nı  geçirmek üzere ülkelerine dönmeye başladılar.Ülkelerinde bayramlarını geçiren sözde mülteciler tekrar Türkiye'ye dönüş yapacaklar. Geçtiğimiz günlerde Almanya, bayram için ülkelerine dönen 100 Suriyeli mülteciyi sınır dışı etti. Gerekçe ; Bir mülteci ülkesine dönebiliyorsa , mülteci değildir. İç savaşın devam ettiği söylenen bir ülkeye bavullarını alarak koşa koşa giden Suriyeliler eğer orada  bayram geçirebiliyorlar ise , Suriye'de  yaşamlarını da sürdürebilirler. Türkiye , Suriyeli mülteciler için elinden geleni yapmıştır.Türk Milleti her türlü sorumsuzluk ve fütursuzluğu gösteren Suriyelilere karşı gereken sabrı ve misafirperverliği göstermiştir. Türkiye de gerekeni yapmalı , ülkesine dönüp bayram geçirebilen Suriyelileri sınır dışı etmelidir. Ömer Duran
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.