Suriye Uyruklu PKK'lı Kırşehir'de Yakalandı

ASAYİŞ 16.12.2022 - 14:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Suriye Uyruklu PKK'lı Kırşehir'de Yakalandı

Kırşehir'de, PKK/ YPG operasyonunda yakalanan yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK/YPG'nin Suriye kamplarında silahlı ve ideolojik eğitim aldıktan sonra yasa dışı yolla yurda giren Suriye uyruklu M.H'nin Kırşehir'de olduğu bilgisi üzerine zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, yaklaşık bir yıl önce yurda giriş yaptığı ve farklı illerde köylerde gündelik işlerde çalışarak kendini gizlediği belirlenen M.H'yi Akpınar ilçesinde bir adrese düzenledikleri operasyonda gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, hakimlikçe tutuklandı.
Kırşehir'de, PKK/ YPG operasyonunda yakalanan yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK/YPG'nin Suriye kamplarında silahlı ve ideolojik eğitim aldıktan sonra yasa dışı yolla yurda giren Suriye uyruklu M.H'nin Kırşehir'de olduğu bilgisi üzerine zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, yaklaşık bir yıl önce yurda giriş yaptığı ve farklı illerde köylerde gündelik işlerde çalışarak kendini gizlediği belirlenen M.H'yi Akpınar ilçesinde bir adrese düzenledikleri operasyonda gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.