Şüpheli Canlı Yayına Bağlandı Aile İsyan Etti

GÜNDEM 09.09.2020 - 12:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şüpheli Canlı Yayına Bağlandı Aile İsyan Etti

Ankara'daki evinde ölü olarak bulunan ve erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü düşünülen Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen ülke gündemine oturdu.

      6 Haziran tarihinde boynunda bornoz ipiyle boğulmuş şekilde bulunan Aleyna Çakır'ın intihar ettiği iddia edilmişti.Kaman'da ikamet eden ailesi kızlarının erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un katil olduğunu açıklarken otopsi raporunun ardından aile ATV'de yayınlanan Müge ANlı İle Tatlı Sert Programına katıldı.Programa Aleyna'nın arkadaşları da katıldı.Daha sonra programa canlı olarak katılan Ümitcan Uygun'un ''cenazeyi ben adli tıpa götürdüm'' demesi sonrasında aile isyan etti.Telefondaki Uygun'a beddua eden baba Mehmet Esen , Cumhurbaşkanına seslenerek , ''bunları dışarıda gezdirmeyin, sizlerin de çocukları var , elinizi uzatın yoksa bu başkasına da aynı şeyi yapacak.'' ifadelerini kullandı. SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU Öte yandan #AleynaCakir etiketiyle sosyal medyada binlerce gönderi paylaşıldı.Kırşehirli Aleyna Çakır'ın ölümünün arkasındaki sır perdesinin aralanmasını isteyen sosyal medya kullanıcıları konuyu 1. sıraya taşıdı.Birçok kullanıcı adaletin tesis edilerek Ümitcan Uygun'un tutuklanmasını talep etti.  
Ankara'daki evinde ölü olarak bulunan ve erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü düşünülen Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen ülke gündemine oturdu.

 

 

 

6 Haziran tarihinde boynunda bornoz ipiyle boğulmuş şekilde bulunan Aleyna Çakır'ın intihar ettiği iddia edilmişti.Kaman'da ikamet eden ailesi kızlarının erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un katil olduğunu açıklarken otopsi raporunun ardından aile ATV'de yayınlanan Müge ANlı İle Tatlı Sert Programına katıldı.Programa Aleyna'nın arkadaşları da katıldı.Daha sonra programa canlı olarak katılan Ümitcan Uygun'un ''cenazeyi ben adli tıpa götürdüm'' demesi sonrasında aile isyan etti.Telefondaki Uygun'a beddua eden baba Mehmet Esen , Cumhurbaşkanına seslenerek , ''bunları dışarıda gezdirmeyin, sizlerin de çocukları var , elinizi uzatın yoksa bu başkasına da aynı şeyi yapacak.'' ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Öte yandan #AleynaCakir etiketiyle sosyal medyada binlerce gönderi paylaşıldı.Kırşehirli Aleyna Çakır'ın ölümünün arkasındaki sır perdesinin aralanmasını isteyen sosyal medya kullanıcıları konuyu 1. sıraya taşıdı.Birçok kullanıcı adaletin tesis edilerek Ümitcan Uygun'un tutuklanmasını talep etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.