Sultan Irmak'ın Ölümüne İlişkin 2 Kişi Kaman'da Gözaltına Alındı

ASAYİŞ 07.05.2022 - 18:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sultan Irmak'ın Ölümüne İlişkin 2 Kişi Kaman'da Gözaltına Alındı

Ankara'da başından vurularak öldürülen 28 yaşındaki Sultan Irmak'ın cinayet şüphelileri Kırşehir'de yakalandı.

Olay, 4 gün önce Ankara'nın Çukurambar Mahallesi Budapeşte Caddesi'nde bulunan sitede meydana geldi. 1 yıl önce eşinden boşanan Sultan Irmak yaklaşık 8 aydır B.E.T. ile dini nikahlı olarak yaşıyordu.Eski eşinden 2 çocuğu bulunduğu öğrenilen talihsiz kadın eviden başından silahla vurulmuş şekilde bulundu. KAMAN'DA YAKALANDILAR Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında olayın olduğu gün Irmak'ın evinde bulunan 1 kişi gözaltına alındı ve derinleştirilen soruşturma kapsamında Kaman'da bir eve düzenlenen operasyonda cinayet şüphelileri B.E.T. ve Y.C.K. gözaltına alındı.2 cinayet zanlısı sorgulanmak üzere Ankara'ya sevk edildi.
Ankara'da başından vurularak öldürülen 28 yaşındaki Sultan Irmak'ın cinayet şüphelileri Kırşehir'de yakalandı.

Olay, 4 gün önce Ankara'nın Çukurambar Mahallesi Budapeşte Caddesi'nde bulunan sitede meydana geldi. 1 yıl önce eşinden boşanan Sultan Irmak yaklaşık 8 aydır B.E.T. ile dini nikahlı olarak yaşıyordu.Eski eşinden 2 çocuğu bulunduğu öğrenilen talihsiz kadın eviden başından silahla vurulmuş şekilde bulundu.

KAMAN'DA YAKALANDILAR

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında olayın olduğu gün Irmak'ın evinde bulunan 1 kişi gözaltına alındı ve derinleştirilen soruşturma kapsamında Kaman'da bir eve düzenlenen operasyonda cinayet şüphelileri B.E.T. ve Y.C.K. gözaltına alındı.2 cinayet zanlısı sorgulanmak üzere Ankara'ya sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.