Süleyman Soylu Konuştu HDP'liler Masaları Yumrukladı

SİYASET 12.12.2020 - 18:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Süleyman Soylu Konuştu HDP'liler Masaları Yumrukladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu'nda HDP tarafından ortaya atılan iddialara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı.

    HDP'nin polis tarafından vurularak öldürülen Kemal Kurkut hakkındaki iddialarını yanıtlayan Bakan Soylu, Kurkut'un polislere 'Kendimi patlatacağım' dediğini belirtti.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ardından terör örgütü PKK'ye yönelik düzenlenen bir operasyonun detaylarını da paylaştı.   SOYLU OPERASYONU ANLATTI   Abdullah Öcalan, Duran Kalkan ve Murat Karayılan'a çok yakın bir teröristin adım adım takip edildiğini fotoğraflarla gösteren Süleyman Soylu, ardından F-16'larla operasyonun düzenlendiğini söyledi.   HDP'LİLER MASALARA VURARAK SOYLU'YU PROTESTO ETTİ   Bakan Soylu'nun düzenlenen operasyonu anlattığı anlarda HDP'li milletvekilleri protestoya başladı.Soylu'nun konuşmasını engellemeyek isteyen HDP'liler elleriyle masaları yumrukladılar.   AKP'LİLER VE HDP'LİLER BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ   Meclis'te tansiyonun yükselmesiyle beraber AKP'liler ve HDP'li vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü, araya CHP'li vekiller girdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu'nda HDP tarafından ortaya atılan iddialara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı.

 

 

HDP'nin polis tarafından vurularak öldürülen Kemal Kurkut hakkındaki iddialarını yanıtlayan Bakan Soylu, Kurkut'un polislere 'Kendimi patlatacağım' dediğini belirtti.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ardından terör örgütü PKK'ye yönelik düzenlenen bir operasyonun detaylarını da paylaştı.

 

SOYLU OPERASYONU ANLATTI

 

Abdullah Öcalan, Duran Kalkan ve Murat Karayılan'a çok yakın bir teröristin adım adım takip edildiğini fotoğraflarla gösteren Süleyman Soylu, ardından F-16'larla operasyonun düzenlendiğini söyledi.

 

HDP'LİLER MASALARA VURARAK SOYLU'YU PROTESTO ETTİ

 

Bakan Soylu'nun düzenlenen operasyonu anlattığı anlarda HDP'li milletvekilleri protestoya başladı.Soylu'nun konuşmasını engellemeyek isteyen HDP'liler elleriyle masaları yumrukladılar.

 

AKP'LİLER VE HDP'LİLER BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

 

Meclis'te tansiyonun yükselmesiyle beraber AKP'liler ve HDP'li vekiller birbirlerinin üzerine yürüdü, araya CHP'li vekiller girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.