Şükrü Polat Kırşehir Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

DİĞER 19.01.2022 - 21:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şükrü Polat Kırşehir Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Kırşehir Elektrik ve Elektronik teknisyenleri odası başkanlığı için Şükrü Polat adaylığını açıkladı.

Elektrik & Elektronik teknisyenleri ve esnafı odası başkanlığı için aday olan Şükrü Polat göreve hazır ve talip olduklarını belirterek ''Dinamik ve güçlü bir yönetimle yola çıktık.Üyelerimizin takdiriyle bu bu sorumluluğu üstlendiğimizde meslektaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını hızlı bir şekilde ele alara,üyelerimizle istişare çerçevesinde ortak akılla çözümler üreteceğiz.Bütün üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız'' ifadelerini kullandı. Diğer başkan adaylarına da başarılar dileyen Şükrü Polat tüm üyelerin sandığa gitmesi temennisinde bulundu.
Kırşehir Elektrik ve Elektronik teknisyenleri odası başkanlığı için Şükrü Polat adaylığını açıkladı.

Elektrik & Elektronik teknisyenleri ve esnafı odası başkanlığı için aday olan Şükrü Polat göreve hazır ve talip olduklarını belirterek ''Dinamik ve güçlü bir yönetimle yola çıktık.Üyelerimizin takdiriyle bu bu sorumluluğu üstlendiğimizde meslektaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını hızlı bir şekilde ele alara,üyelerimizle istişare çerçevesinde ortak akılla çözümler üreteceğiz.Bütün üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olacağız'' ifadelerini kullandı.

Diğer başkan adaylarına da başarılar dileyen Şükrü Polat tüm üyelerin sandığa gitmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.