Sudan Sebepler Nedeniyle Bir Aile Yok Oldu

YAŞAM 06.08.2024 - 17:49, Güncelleme: 06.08.2024 - 17:37
 

Sudan Sebepler Nedeniyle Bir Aile Yok Oldu

Kırıkkale'de meydana gelen olayda, taraflar arasında tarım arazisinin sulanmasıyla ilgili tartışma çıktı.Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu dede, oğul ve torun hayatını kaybetti.

Olay Sulakyurt İlçesi Deredüzü Köyünde meydana geldi.Alınan bilgiye göre 45 yaşındaki E.Ç. , akrabalık bağı bulunan İbrahim Cesur (54) ve Babası Satılmış Cesur (70) ile tarımsal sulama nedeniyle tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte E.Ç. yanında bulunan tabanca ile Satılmış Cesur (69), İbrahim Cesur (54) ve Satılmış Cesur'a (17) ateş açtı.Kurşunların hedefi olan baba, oğul ve torun olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı E.Ç. ise jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekiplerince, olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Olayın yaşandığı bölgede giriş ve çıkışlar kapatıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kırıkkale'de meydana gelen olayda, taraflar arasında tarım arazisinin sulanmasıyla ilgili tartışma çıktı.Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu dede, oğul ve torun hayatını kaybetti.

Olay Sulakyurt İlçesi Deredüzü Köyünde meydana geldi.Alınan bilgiye göre 45 yaşındaki E.Ç. , akrabalık bağı bulunan İbrahim Cesur (54) ve Babası Satılmış Cesur (70) ile tarımsal sulama nedeniyle tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte E.Ç. yanında bulunan tabanca ile  Satılmış Cesur (69), İbrahim Cesur (54) ve Satılmış Cesur'a (17) ateş açtı.Kurşunların hedefi olan baba, oğul ve torun olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı E.Ç. ise jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekiplerince, olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Olayın yaşandığı bölgede giriş ve çıkışlar kapatıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.