Şube Müdürü Covid-19'a Yenik Düştü

SAĞLIK 13.11.2020 - 10:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şube Müdürü Covid-19'a Yenik Düştü

Toplam aktif vaka sayısının Bin 500'ü bulduğu Kırşehir'de ölüm sayıları da giderek artıyor.Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Covid-19'a yenik düşerek vefat etti.

Günlük vaka sayısının 150'ye toplam aktif vaka sayısının ise 1500'e ulaştığı Kırşehir'de, koronavirüs tedavisi gören 50'ye yakın hasta ise yaşamını yitirdi.Aktif hasta sayısının 3 binlere ulaştığı dönemde ise koronavirüs tedavisi gören hastalardan günlük 4 ya da 5'inin yaşamını yitirdiği öğrenildi.   KIRŞEHİR ŞUBE MÜDÜRÜ HAYATINI KAYBETTİ   Kırşehir Ticaret İl Müdürlüğünde görevli şube müdürü Hüseyin Şimşek bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi edilmek üzere hastaneye yatırılmıştı.Kronik rahatsızlığı da bulunan Şimşek'in Covid-19'a yenik düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.     ''İNANCIMA, SAMMİYETİNE VE DÜRÜSTLÜĞÜNE ŞAHİT İDİK''   Koronavirüs tedavisi gören Kırşehir Şube Müdür Hüseyin Şimşek'in ölümü üzerine Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ise yayınladığı mesajda , ''Mesai arkadaşım, şube müdürümüz Hüseyin Şimşek'i kaybettik.Allah rahmeti ile muamele etsin.İnancına, samimiyetine ve dürüstlüğüne şahit idik.Başkaca kusuru var ise de rabbim onu bağışlasın.mekanı cennet olsun inşallah.'' ifadelerine yer verdi.  
Toplam aktif vaka sayısının Bin 500'ü bulduğu Kırşehir'de ölüm sayıları da giderek artıyor.Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Covid-19'a yenik düşerek vefat etti.

Günlük vaka sayısının 150'ye toplam aktif vaka sayısının ise 1500'e ulaştığı Kırşehir'de, koronavirüs tedavisi gören 50'ye yakın hasta ise yaşamını yitirdi.Aktif hasta sayısının 3 binlere ulaştığı dönemde ise koronavirüs tedavisi gören hastalardan günlük 4 ya da 5'inin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

 

KIRŞEHİR ŞUBE MÜDÜRÜ HAYATINI KAYBETTİ

 

Kırşehir Ticaret İl Müdürlüğünde görevli şube müdürü Hüseyin Şimşek bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi edilmek üzere hastaneye yatırılmıştı.Kronik rahatsızlığı da bulunan Şimşek'in Covid-19'a yenik düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

 

''İNANCIMA, SAMMİYETİNE VE DÜRÜSTLÜĞÜNE ŞAHİT İDİK''

 

Koronavirüs tedavisi gören Kırşehir Şube Müdür Hüseyin Şimşek'in ölümü üzerine Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ise yayınladığı mesajda , ''Mesai arkadaşım, şube müdürümüz Hüseyin Şimşek'i kaybettik.Allah rahmeti ile muamele etsin.İnancına, samimiyetine ve dürüstlüğüne şahit idik.Başkaca kusuru var ise de rabbim onu bağışlasın.mekanı cennet olsun inşallah.'' ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.