Su Kuyusuna Düşen Muhtardan Müjdeli Haber

YAŞAM 25.10.2021 - 10:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Su Kuyusuna Düşen Muhtardan Müjdeli Haber

Köyüne su getirmek için çalışırken su kuyusuna düşen ve yoğun bakıma alınan Muhtar 2 haftalık yaşam mücadelesini kazanarak taburcu oldu.

Köyüne su getirme çalışmaları sırasında ayağı kayarak su kuyusuna düşen ve Ankara'da yoğun bakıma alınan Muhtar Mustafa Kuş'tan müjdeli haber geldi.Oğlu Levent Kuş sosyal medya hesabından taburcu olan Bababası Mustafa Kuş ile birlikte olan resmini paylaşarak , ''Allah'a binlerce kez şükür olsun Bugün Canım Babam Hastaneden taburcu oldu arayan soran dua eden Akrabalardan eş dostlardan herkezden Allah razı olsun Allah onların yokluğunu göstermesin Allah'a emanet olun.'' ifadelerini kullandı.     OLAY NASIL OLDU ? Olay Kaman'a bağlı Savcılı-Bağbaşı Köyü'nde meydana geldi. Köyündeki su kuyusunu açmaya çalışarak köyünün su ihtiyacını gidermeye çalışan Muhtar Mustafa Kuş'un ayağı kayarak  su kuyusuna düşmüştü.Çevredekilerin yardımıyla kuyudan çıkarılan Kuş önce Kaman Devlet Hastanesi'ne oradan da Ankara Dışkapı hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.Talihsiz şekilde kuyuya düşen ve yoğun bakım ünitesine alınan Muhtar Mustafa Kuş 2 haftalık tedavinin ardından tekrar hayata döndü.
Köyüne su getirmek için çalışırken su kuyusuna düşen ve yoğun bakıma alınan Muhtar 2 haftalık yaşam mücadelesini kazanarak taburcu oldu.

Köyüne su getirme çalışmaları sırasında ayağı kayarak su kuyusuna düşen ve Ankara'da yoğun bakıma alınan Muhtar Mustafa Kuş'tan müjdeli haber geldi.Oğlu Levent Kuş sosyal medya hesabından taburcu olan Bababası Mustafa Kuş ile birlikte olan resmini paylaşarak , ''Allah'a binlerce kez şükür olsun Bugün Canım Babam Hastaneden taburcu oldu arayan soran dua eden Akrabalardan eş dostlardan herkezden Allah razı olsun Allah onların yokluğunu göstermesin Allah'a emanet olun.'' ifadelerini kullandı.

 

 

OLAY NASIL OLDU ?

Olay Kaman'a bağlı Savcılı-Bağbaşı Köyü'nde meydana geldi. Köyündeki su kuyusunu açmaya çalışarak köyünün su ihtiyacını gidermeye çalışan Muhtar Mustafa Kuş'un ayağı kayarak  su kuyusuna düşmüştü.Çevredekilerin yardımıyla kuyudan çıkarılan Kuş önce Kaman Devlet Hastanesi'ne oradan da Ankara Dışkapı hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.Talihsiz şekilde kuyuya düşen ve yoğun bakım ünitesine alınan Muhtar Mustafa Kuş 2 haftalık tedavinin ardından tekrar hayata döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.