SPORCULARIMIZ ANKARA’DAN MADALYALAR VE KUPA İLE DÖNDÜ

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 17:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

SPORCULARIMIZ ANKARA’DAN MADALYALAR VE KUPA İLE DÖNDÜ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” 762 sporcunun katılımıyla Ankara’da koşuldu. Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun destek verdiği anma koşusu, Ankara Eski Hipodrom’da yapıldı. 149 takımdan 695, ferdi 65 toplam 762 sporcunun iştirak ettiği koşunun öncesinde saat 09:05’te Mustafa Kemal Atatürk anısına saygı duruşu yapıldı ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Atatürk’ü Anma Koşusu’nda , İlimiz adına yarışan sporcularımızdan Küçük Kızlarda Fatmanur Turhan birinci olarak Altın madalya, Genç Kızlarda Urkuş Işık ikinci olarak Gümüş madalya, Yıldız Erkeklerde Halit TAŞ ve Genç Erkeklerde Okan Baydargök üçüncü olarak Bronz madalya alırken Genç Kızlar Takım halinde üçüncü olarak üçüncülük kupasını aldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” Ankara’da gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” 762 sporcunun katılımıyla Ankara’da koşuldu. Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun destek verdiği anma koşusu, Ankara Eski Hipodrom’da yapıldı. 149 takımdan 695, ferdi 65 toplam 762 sporcunun iştirak ettiği koşunun öncesinde saat 09:05’te Mustafa Kemal Atatürk anısına saygı duruşu yapıldı ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Atatürk’ü Anma Koşusu’nda , İlimiz adına yarışan sporcularımızdan Küçük Kızlarda Fatmanur Turhan birinci olarak Altın madalya, Genç Kızlarda Urkuş Işık ikinci olarak Gümüş madalya, Yıldız Erkeklerde Halit TAŞ ve Genç Erkeklerde Okan Baydargök üçüncü olarak Bronz madalya alırken Genç Kızlar Takım halinde üçüncü olarak üçüncülük kupasını aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.