Spiker , ''O Bir Kırşehirli ve Beton Gibi Vuruyor''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2019 - 12:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Spiker , ''O Bir Kırşehirli ve Beton Gibi Vuruyor''

Dünyayı kasıp kavuran Enfusion Dünya Şampiyonu ve Kırşehirli olan Tayfun Özcan dün akşam Almanya'da ünvan koruma maçına çıktı.Rakibine zor anlar yaşatan Tayfun Özcan İspanyol rakibi Edye Ruiz'i 3 raund sonrasında puanla mağlup etmeyi başardı. İlk rauntta 2 kez rakibini indiren Tayfun Özcan son rauntta yine Tayfun gibi esti. Spiker ise ''Kırşehirli ve fena işler yapıyor , beton gibi vuruyor.'' yakıştırmasında bulundu. Maç sonunda hakemlerin ortak kararı ile kazanan taraf oldu. Tayfun maç sonrasında asker selamı göndermeyi de ihmal etmedi. var bannersnack_embed = {"hash":"bcp5rsyau","width":720,"height":300,"t":1570619203,"userId":22983326,"type":"html5"}; (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dünyayı kasıp kavuran Enfusion Dünya Şampiyonu ve Kırşehirli olan Tayfun Özcan dün akşam Almanya'da ünvan koruma maçına çıktı.Rakibine zor anlar yaşatan Tayfun Özcan İspanyol rakibi Edye Ruiz'i 3 raund sonrasında puanla mağlup etmeyi başardı. İlk rauntta 2 kez rakibini indiren Tayfun Özcan son rauntta yine Tayfun gibi esti. Spiker ise ''Kırşehirli ve fena işler yapıyor , beton gibi vuruyor.'' yakıştırmasında bulundu. Maç sonunda hakemlerin ortak kararı ile kazanan taraf oldu. Tayfun maç sonrasında asker selamı göndermeyi de ihmal etmedi.

var bannersnack_embed = {"hash":"bcp5rsyau","width":720,"height":300,"t":1570619203,"userId":22983326,"type":"html5"}; (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.