Sözde Kırşehir Sorumlusundan Darbe Detayları Önceden Verilmiş !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2016 - 10:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sözde Kırşehir Sorumlusundan Darbe Detayları Önceden Verilmiş !

15 Temmuz akşam saatlerinde Türkiye'nin son 30 yılındaki en vahim olaylarından biri gerçekleşti ve yaklaşık 12 saat süren bir darbe teşebbüsü oldu. Darbe püskürtülürken, yavaş yavaş ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.   Analizi Harbi (kula_mer) adlı twitter kullanıcısının darbe teşebbüsü komutanlarından Jandarma Kurmay Albay Ömer Kulaç olduğu iddia edildi.Bilindiği gibi Ömer Kulaç, Sözde Kırşehir'in Sıkıyönetim sorumlusu olarak atanmıştı.Eğer bu iddia doğruysa, Ömer Kulaç'ın bu ve yine kendisinin olduğu iddia edilen diğer hesaplarından darbenin ayak seslerini duymak mümkündü. İşte o çok ilginç detaylar!.. GÜNLER ÖNCESİNDEN ATTIĞI TWİT DARBE GİRİŞİMİNİN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜN SAAT 17:00 DARBE GİRİŞİMİ YAPILDIKTAN SONRA 16 TEMMUZ SAAT 01:03    
15 Temmuz akşam saatlerinde Türkiye'nin son 30 yılındaki en vahim olaylarından biri gerçekleşti ve yaklaşık 12 saat süren bir darbe teşebbüsü oldu. Darbe püskürtülürken, yavaş yavaş ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

  Analizi Harbi (kula_mer) adlı twitter kullanıcısının darbe teşebbüsü komutanlarından Jandarma Kurmay Albay Ömer Kulaç olduğu iddia edildi.Bilindiği gibi Ömer Kulaç, Sözde Kırşehir'in Sıkıyönetim sorumlusu olarak atanmıştı.Eğer bu iddia doğruysa, Ömer Kulaç'ın bu ve yine kendisinin olduğu iddia edilen diğer hesaplarından darbenin ayak seslerini duymak mümkündü. İşte o çok ilginç detaylar!.. GÜNLER ÖNCESİNDEN ATTIĞI TWİT DARBE GİRİŞİMİNİN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜN SAAT 17:00 DARBE GİRİŞİMİ YAPILDIKTAN SONRA 16 TEMMUZ SAAT 01:03    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.