Sözcü'den Kırşehirlileri Mutlu Eden Nevşehirlileri Kızdıran Haber

GÜNDEM 21.08.2021 - 19:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sözcü'den Kırşehirlileri Mutlu Eden Nevşehirlileri Kızdıran Haber

Hacıbektaş İlçesi'nin tekrar Kırşehir'e bağlanması ile ilgili tartışmalar devam ederken Sözcü Gazetesi Nevşehirlileri kızdıran bir haber yaptı.

2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı ve 58. Ulusal, 32. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Hacıbektaş'a giden Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili haber yapan Sözcü Gazetesi Nevşehirlileri kızdıran ifadelere yer verdi. ''Kılıçdaroğlu'dan İmamoğlu'na Teşekkür'' başlığı ile verilen haberde Hacıbektaş'ın Kırşehir'in ilçesi olduğu belirtildi.Söz konusu habere Nevşehirliler tepki gösterdi.   İŞTE O HABERDE KULLANILAN İFADELER ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı ve 58. Ulusal, 32. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kırşehir'in Hacıbektaş ilçesine geldi.CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Ali Öztunç ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da Hacıbektaş ziyaretinde Kılıçdaroğlu'na eşlik etti. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyeti ilçe girişinde karşıladı.İlçe meydanında toplanan kalabalık bir vatandaş topluluğu, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu.''  
Hacıbektaş İlçesi'nin tekrar Kırşehir'e bağlanması ile ilgili tartışmalar devam ederken Sözcü Gazetesi Nevşehirlileri kızdıran bir haber yaptı.

2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı ve 58. Ulusal, 32. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Hacıbektaş'a giden Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili haber yapan Sözcü Gazetesi Nevşehirlileri kızdıran ifadelere yer verdi.

''Kılıçdaroğlu'dan İmamoğlu'na Teşekkür'' başlığı ile verilen haberde Hacıbektaş'ın Kırşehir'in ilçesi olduğu belirtildi.Söz konusu habere Nevşehirliler tepki gösterdi.

 

İŞTE O HABERDE KULLANILAN İFADELER

''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Anma Yılı ve 58. Ulusal, 32. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kırşehir'in Hacıbektaş ilçesine geldi.CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Ali Öztunç ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da Hacıbektaş ziyaretinde Kılıçdaroğlu'na eşlik etti. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyeti ilçe girişinde karşıladı.İlçe meydanında toplanan kalabalık bir vatandaş topluluğu, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.