Sosyal Medyadan Nasa'ya ''Kırşehir'' Göndermesi

19.02.2021 - 14:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sosyal Medyadan Nasa'ya ''Kırşehir'' Göndermesi

Nasa'nın ''Perseverance'' adlı keşif aracı 7 aylık yolculuğun ardından Mars'a inerek ilk görüntülerini paylaştı.Mars görüntülerini paylaşan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı , ''Burası Kırşehir kimi kekliyorsunuz'' diyerek Nasa'ya göndermede bulundu.

NASA'nın Florida'da bulunan Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan 30 Temmuz 2020'de fırlatılan uzay aracı, yaklaşık 470 milyon kilometrelik bir yolculuktan sonra öngörülen tarihte Kızıl Gezegen'e ulaşmayı başardı.Bir ton ağırlığındaki Rover tipi uzay aracı Perseverance, yaklaşık 7 aylık yolculuğun ardından, doğu Amerika yerel saati ile 15.55'te Mars'ın Jezero Kraterine indi.NASA tarafından canlı yayımlanan iniş misyonu sorunsuz gerçekleşti. Mesafe dolayısıyla Mars yüzeyine ilk dokunuşun görüntüleri yaklaşık 11 dakikalık gecikme ile yayını seyredenlere ulaştırılabildi.       SOSYAL MEDYADAN NASA'YA KIRŞEHİR GÖNDERMESİ   NASA'nın marsa gönderdiği uzay aracı tarafından ilk görüntülerin gönderilmesi ve NASA'nın bu görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından Türkiye'den pekçok kullanıcı NASA'ya göndermede bulunarak , ''kimi kandırıyorsunuz burası Kırşehir'' paylaşımlarında bulundu.   İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI        
Nasa'nın ''Perseverance'' adlı keşif aracı 7 aylık yolculuğun ardından Mars'a inerek ilk görüntülerini paylaştı.Mars görüntülerini paylaşan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı , ''Burası Kırşehir kimi kekliyorsunuz'' diyerek Nasa'ya göndermede bulundu.

NASA'nın Florida'da bulunan Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan 30 Temmuz 2020'de fırlatılan uzay aracı, yaklaşık 470 milyon kilometrelik bir yolculuktan sonra öngörülen tarihte Kızıl Gezegen'e ulaşmayı başardı.Bir ton ağırlığındaki Rover tipi uzay aracı Perseverance, yaklaşık 7 aylık yolculuğun ardından, doğu Amerika yerel saati ile 15.55'te Mars'ın Jezero Kraterine indi.NASA tarafından canlı yayımlanan iniş misyonu sorunsuz gerçekleşti. Mesafe dolayısıyla Mars yüzeyine ilk dokunuşun görüntüleri yaklaşık 11 dakikalık gecikme ile yayını seyredenlere ulaştırılabildi.

 

 

 

SOSYAL MEDYADAN NASA'YA KIRŞEHİR GÖNDERMESİ

 

NASA'nın marsa gönderdiği uzay aracı tarafından ilk görüntülerin gönderilmesi ve NASA'nın bu görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından Türkiye'den pekçok kullanıcı NASA'ya göndermede bulunarak , ''kimi kandırıyorsunuz burası Kırşehir'' paylaşımlarında bulundu.

 

İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.