Son Dakika ! Tümamiral Cihat Yaycı İstifa Etti

GÜNDEM 18.05.2020 - 11:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Son Dakika ! Tümamiral Cihat Yaycı İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevinden alınarak merkeze çekilen Tümamiral Cihat Yaycı İstifa Etti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden alınıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile Genelkurmay Başkanlığı emrine verilen Tümamiral Cihat Yaycı istifa etti. Yaycı, istifa sebebini "Onurum, gururum incindi" sözleriyle açıkladı. "ONURUM, GURURUM İNCİNDİ" Tümamiral Cihat Yaycı'nın Genelkurmay Başkanlığı emrine atanmasıyla ilgili karar, cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Bu karar sonrası gözler Tümamiral Cihat Yaycı'ya çevrilmişti. Bir süre sessiz kalan Tümamiral Cihat Yaycı bugün istifa ettiğini duyurdu. Cihat Yaycı istifa gerekçesini "Onurum, gururum incindi" sözleriyle açıkladı. FETÖMETRE VE LİBYA ANLAŞMASININ MİMARIYDI  Cumartesi günü merkeze çekilen Tümamiral Cihat Yaycı Libya ile Türkiye arasındaki deniz yetki alanları sınırlandırılması anlaşmasının mimarı ve çok sayıda kriptö FETÖ'cünün tespit edilmesini sağlayan FETÖmetrenin mucidi olarak bilinior.Tümamiral Cihat Yaycı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığından alınarak Genelkurmay Başkanlığı emrine atanmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevinden alınarak merkeze çekilen Tümamiral Cihat Yaycı İstifa Etti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden alınıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile Genelkurmay Başkanlığı emrine verilen Tümamiral Cihat Yaycı istifa etti. Yaycı, istifa sebebini "Onurum, gururum incindi" sözleriyle açıkladı.

"ONURUM, GURURUM İNCİNDİ"

Tümamiral Cihat Yaycı'nın Genelkurmay Başkanlığı emrine atanmasıyla ilgili karar, cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Bu karar sonrası gözler Tümamiral Cihat Yaycı'ya çevrilmişti. Bir süre sessiz kalan Tümamiral Cihat Yaycı bugün istifa ettiğini duyurdu. Cihat Yaycı istifa gerekçesini "Onurum, gururum incindi" sözleriyle açıkladı.

FETÖMETRE VE LİBYA ANLAŞMASININ MİMARIYDI

 Cumartesi günü merkeze çekilen Tümamiral Cihat Yaycı Libya ile Türkiye arasındaki deniz yetki alanları sınırlandırılması anlaşmasının mimarı ve çok sayıda kriptö FETÖ'cünün tespit edilmesini sağlayan FETÖmetrenin mucidi olarak bilinior.Tümamiral Cihat Yaycı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığından alınarak Genelkurmay Başkanlığı emrine atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.