Son Dakika , Kırşehir'de Koronavirüs Vakası

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 22:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Son Dakika , Kırşehir'de Koronavirüs Vakası

Son Dakika , Kırşehir'de gözlem altına alınan bir kişinin testi pozitif çıktı. Edinilen bilgiye göre koronavirüs semptomlarına benzer şikayetlerle Kırşehir Eğitim ve Araştırma hastanesine yatan 29 yaşındaki H.K'nın yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.Yaklaşık 15 gün önce İstanbul'dan geldiği öğrenilen H.K'nın birlikte yaşadığı ailesi de hemen karantina altına alındı. KIRŞEHİR'DEKİ İLK KORONAVİRÜS VAKASI Koronavirüsün Türkiye'de yayılması ile birlikte Kırşehir'de de çok sayıda hasta Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatarak gözlem altına alınmıştı.Bugüne kadar yapılan testler negatif çıkmıştı ancak ilk bir hastanın testi pozitif çıktı. VATANDAŞLARIN DİKKATİNE ! Tüm dünyaya yayılan ve ilimizde de görülmeye başlanan ölümcül koronavirüs ile daha iyi mücadele adına vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamaları rica olunur !!!!

Son Dakika , Kırşehir'de gözlem altına alınan bir kişinin testi pozitif çıktı.

Edinilen bilgiye göre koronavirüs semptomlarına benzer şikayetlerle Kırşehir Eğitim ve Araştırma hastanesine yatan 29 yaşındaki H.K'nın yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.Yaklaşık 15 gün önce İstanbul'dan geldiği öğrenilen H.K'nın birlikte yaşadığı ailesi de hemen karantina altına alındı.

KIRŞEHİR'DEKİ İLK KORONAVİRÜS VAKASI

Koronavirüsün Türkiye'de yayılması ile birlikte Kırşehir'de de çok sayıda hasta Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatarak gözlem altına alınmıştı.Bugüne kadar yapılan testler negatif çıkmıştı ancak ilk bir hastanın testi pozitif çıktı.

VATANDAŞLARIN DİKKATİNE !

Tüm dünyaya yayılan ve ilimizde de görülmeye başlanan ölümcül koronavirüs ile daha iyi mücadele adına vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamaları rica olunur !!!!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.