Son Dakika Kırşehir'de Deprem

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2019 - 22:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Son Dakika Kırşehir'de Deprem

Kırşehir'de merkez üssü Kaman olan 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesinden edinilen bilgiye göre saat 22 sularında Kaman'a bağlı Tepeköy merkez üssü olmak üzere 3.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi.Yerin 4.3 km altında meydana gelen deprem sonucu köyde bulunan vatandaşlar evlerinden dışarıya çıkarken deprem Kırşehir'de ve çevrede de etkili olarak hissedildi. Deprem sonrası birlikte köydeki vatandaşlara telefon ile ulaşılamıyor.

Kırşehir'de merkez üssü Kaman olan 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesinden edinilen bilgiye göre saat 22 sularında Kaman'a bağlı Tepeköy merkez üssü olmak üzere 3.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi.Yerin 4.3 km altında meydana gelen deprem sonucu köyde bulunan vatandaşlar evlerinden dışarıya çıkarken deprem Kırşehir'de ve çevrede de etkili olarak hissedildi.

Deprem sonrası birlikte köydeki vatandaşlara telefon ile ulaşılamıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.