Son Dakika ! Kırşehir Belediyespor'un Yeni Başkanı Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Son Dakika ! Kırşehir Belediyespor'un Yeni Başkanı Belli Oldu

Bu sezon 2. ligde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor'un yeni başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş oldu. Geçtiğimiz günlerde tartışmalı bir olağanüstü kongre gerçekleştiren kulüpte ki belirsizliğe son nokta konuldu.Veli Şahin'in istifasının ardından yapılan kongre ile Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş kulübün yeni başkanı oldu.Başkan yardımcısı Mehmet Işık olurken ,Kenan Şengök , Ramazan Yıldız , Eyüp Ekici , Süleyman Akat ve Fatih Tokmak asil yönetim kurulu üyeleri oldu.Denetim kurlu asil üyeleri ise Ferdi Kaya , Alper Kılıç ve Soner Şahin oldu.

Bu sezon 2. ligde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor'un yeni başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş oldu.

Geçtiğimiz günlerde tartışmalı bir olağanüstü kongre gerçekleştiren kulüpte ki belirsizliğe son nokta konuldu.Veli Şahin'in istifasının ardından yapılan kongre ile Belediye Başkan Yardımcısı Başar Altuntaş kulübün yeni başkanı oldu.Başkan yardımcısı Mehmet Işık olurken ,Kenan Şengök , Ramazan Yıldız , Eyüp Ekici , Süleyman Akat ve Fatih Tokmak asil yönetim kurulu üyeleri oldu.Denetim kurlu asil üyeleri ise Ferdi Kaya , Alper Kılıç ve Soner Şahin oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.