Son Dakika, AK Parti Kırşehir Yeni İl Başkanı Belli Oldu

SİYASET 19.12.2020 - 22:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Son Dakika, AK Parti Kırşehir Yeni İl Başkanı Belli Oldu

AK Parti İl Başkanlığı için İstanbul'da Cumhurbaşkanı ile görüşen 4 isimden Seher Ünsal İl Başkanı seçildi.

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın gelecek kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni il başkanını seçmek için başlatılan çalışmalara İstanbul'da son nokta konuldu.Huber Köşkünde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen ; Ahmet Emint Güneş, Cuma Türkyılmaz, Halil Atak ve Seher Ünsal ile yapılan mülakat sonucu Seher Ünsal AK Parti'nin Kırşehir yeni İl Başkanı olarak atandı.     Kırşehir Kadem İl Temsilciliği yaptığı bilinen  Ünsal 2014-2019 yılları arasında AKP Belediye meclis üyeliği yaptı.
AK Parti İl Başkanlığı için İstanbul'da Cumhurbaşkanı ile görüşen 4 isimden Seher Ünsal İl Başkanı seçildi.

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın gelecek kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni il başkanını seçmek için başlatılan çalışmalara İstanbul'da son nokta konuldu.Huber Köşkünde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen ; Ahmet Emint Güneş, Cuma Türkyılmaz, Halil Atak ve Seher Ünsal ile yapılan mülakat sonucu Seher Ünsal AK Parti'nin Kırşehir yeni İl Başkanı olarak atandı.

 

 

Kırşehir Kadem İl Temsilciliği yaptığı bilinen  Ünsal 2014-2019 yılları arasında AKP Belediye meclis üyeliği yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.