Sokaklarında Aydınlatma Olmayan Mahalleli MEDAŞ'a Ateş Püskürdü

GÜNDEM 05.11.2022 - 20:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sokaklarında Aydınlatma Olmayan Mahalleli MEDAŞ'a Ateş Püskürdü

Kırşehir'de elektrik dağıtım şirketinin aydınlatma çalışması yapmadığı bölgede, mahalleli MEDAŞ'a ateş püskürdü.

Kırşehir’de 685 konut 27 bloğun yer aldığı Bağbaşı 2 Etap TOKİ Konutları ile hemen aynı sokağın karşı tarafında yer alan ve birbirine sıralı bulunan; Bağbaşı Hürriyet İlkokulu, Bagbaşı Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve  Bağbaşı Çevik Kuvvetler Amirliği ardında bulunan Muharrenm Ertaş caddesine çıkan sokak, MEDAŞ’ın vurdumduymazlığı ve ilgisizliği nedeniyle yıllardır aydınlatmasız bir halde gece geçişlerini resmen engelliyor.     Daha önceki yıllarda TOKİ site yönetimince MEDAŞ’a bildirilmesine rağmen hep yapılacak denilen sokak aydınlatmasının bir türlü yapılmadığını belirten site sakinleri “Bu sokakta aydınlatma olmaması nedeniyle rahatlıkla yürüyemiyoruz. Her an nereden ne geleceğini kestiremiyoruz.Sokak köpeği ya da başka birisinin saldırısına uğrarız diye korkuyoruz. Bu sokak TOKİ site içi bir sokak değil.Sokağın bir yanında iki okul ve bir karakol amirliği binası var. MEDAŞ buna rağmen görevini yapmazsa Cumhurbaşkanlığına kadar bildireceğiz” dediler.     Bu konuda bilgilerine başvurduğumuz 2. etap site yöneticileri “MEDAŞ bu sokağı aydınlatmamada ısrar ederse çok yakında site sakinleri bu sokakta ellerine meşaleleri alıp demokratik tepkilerini ortaya koyarsa ne MEDAŞ ne de konunun muhatapları olan yöneticiler hiç şaşırmasın” dediler. 
Kırşehir'de elektrik dağıtım şirketinin aydınlatma çalışması yapmadığı bölgede, mahalleli MEDAŞ'a ateş püskürdü.

Kırşehir’de 685 konut 27 bloğun yer aldığı Bağbaşı 2 Etap TOKİ Konutları ile hemen aynı sokağın karşı tarafında yer alan ve birbirine sıralı bulunan; Bağbaşı Hürriyet İlkokulu, Bagbaşı Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve  Bağbaşı Çevik Kuvvetler Amirliği ardında bulunan Muharrenm Ertaş caddesine çıkan sokak, MEDAŞ’ın vurdumduymazlığı ve ilgisizliği nedeniyle yıllardır aydınlatmasız bir halde gece geçişlerini resmen engelliyor.

 

 

Daha önceki yıllarda TOKİ site yönetimince MEDAŞ’a bildirilmesine rağmen hep yapılacak denilen sokak aydınlatmasının bir türlü yapılmadığını belirten site sakinleri “Bu sokakta aydınlatma olmaması nedeniyle rahatlıkla yürüyemiyoruz. Her an nereden ne geleceğini kestiremiyoruz.Sokak köpeği ya da başka birisinin saldırısına uğrarız diye korkuyoruz. Bu sokak TOKİ site içi bir sokak değil.Sokağın bir yanında iki okul ve bir karakol amirliği binası var. MEDAŞ buna rağmen görevini yapmazsa Cumhurbaşkanlığına kadar bildireceğiz” dediler.

 

 

Bu konuda bilgilerine başvurduğumuz 2. etap site yöneticileri “MEDAŞ bu sokağı aydınlatmamada ısrar ederse çok yakında site sakinleri bu sokakta ellerine meşaleleri alıp demokratik tepkilerini ortaya koyarsa ne MEDAŞ ne de konunun muhatapları olan yöneticiler hiç şaşırmasın” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.