Siz Yeri Gösterin Neslihan Halleder

SANAT 26.01.2021 - 18:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Siz Yeri Gösterin Neslihan Halleder

Kırşehirde kurulan N95 ART, yağlı boya çalışmaları ve hediyelik eşya üretimi ile adından söz ettirmeyi başardı.

Genç Girişimci Neslihan Gültekin tarafından açılan N95 ART mağazasında birbirinden güzel hediyelik eşyalar üretilirken; yağlı boya ile de istenilen duvarlar hayat buluyor.     Neslihan Gültekin, kısa sürede birçok alanda yağlı boya uygulaması yaptıklarını belirterek, " Duvarlarınızı kişiye özel tasarımlar yapıp bulunduğunuz yere bambaşka bir hava katıyoruz. Çocuk odası, oturma odası, cafe, iş merkezleri, ofis, dış cephe  ve daha hayal ettiğiniz bütün mekanlar özel duvar resimleriyle değişiyor. Kişiye özel ürünler portre yağlı boyalar ve daha bir çok tasarım ürünlerin olduğu tasarım dükkanımız n95art'a tüm Kırşehir halkını bekliyoruz " dedi.
Kırşehirde kurulan N95 ART, yağlı boya çalışmaları ve hediyelik eşya üretimi ile adından söz ettirmeyi başardı.

Genç Girişimci Neslihan Gültekin tarafından açılan N95 ART mağazasında birbirinden güzel hediyelik eşyalar üretilirken; yağlı boya ile de istenilen duvarlar hayat buluyor.

 

 

Neslihan Gültekin, kısa sürede birçok alanda yağlı boya uygulaması yaptıklarını belirterek, " Duvarlarınızı kişiye özel tasarımlar yapıp bulunduğunuz yere bambaşka bir hava katıyoruz. Çocuk odası, oturma odası, cafe, iş merkezleri, ofis, dış cephe  ve daha hayal ettiğiniz bütün mekanlar özel duvar resimleriyle değişiyor. Kişiye özel ürünler portre yağlı boyalar ve daha bir çok tasarım ürünlerin olduğu tasarım dükkanımız n95art'a tüm Kırşehir halkını bekliyoruz " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.