Siz İstediniz Böyle Oldu : MHP 83, AKP 39

SİYASET 02.01.2022 - 23:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Siz İstediniz Böyle Oldu : MHP 83, AKP 39

Çiçekdağı Esnaf Odaları Başkanlığı seçimi kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu ancak seçimin ardından MHP'li İl Genel Meclisi Üyesi AK Parti'ye ateş püskürdü.

Çiçekdağı Esnaf Odaları Başkanlığı için mevcut Başkan Ahmet Hikmet Erdoğan ile Uğur Polat yarıştı.Kıyasıya seçim yarışının galibi ise mevcut başkan Ahmet Hikmet Erdoğan oldu.Erdoğan, 83 oy alırken rakibi Uğur Polat 39 oy aldı.Ancak seçimin ardından MHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ay'ın paylaşımı olay oldu.     ''MHP 83 - AKP 39'' MHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , '' Çiçekdağı esnaf odası seçimini siyasallaştırarak bu seçim MHP-AKP seçimi diyerek müdahale eden; Çiçekdağı belediye başkanı , AKP ilçe başkanı ve Kırşehir millet vekili seçime müdahale ettiler ve sonuç böyle oldu : MHP 83. Akp 39 hayırlı olsun, tüm Çiçekdağlı esnaflarımıza ve halkına teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.     Mehmet Ay'ın paylaşımı büyük beğeni aldı.  
Çiçekdağı Esnaf Odaları Başkanlığı seçimi kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu ancak seçimin ardından MHP'li İl Genel Meclisi Üyesi AK Parti'ye ateş püskürdü.

Çiçekdağı Esnaf Odaları Başkanlığı için mevcut Başkan Ahmet Hikmet Erdoğan ile Uğur Polat yarıştı.Kıyasıya seçim yarışının galibi ise mevcut başkan Ahmet Hikmet Erdoğan oldu.Erdoğan, 83 oy alırken rakibi Uğur Polat 39 oy aldı.Ancak seçimin ardından MHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ay'ın paylaşımı olay oldu.

 

 

''MHP 83 - AKP 39''

MHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , '' Çiçekdağı esnaf odası seçimini siyasallaştırarak bu seçim MHP-AKP seçimi diyerek müdahale eden; Çiçekdağı belediye başkanı , AKP ilçe başkanı ve Kırşehir millet vekili seçime müdahale ettiler ve sonuç böyle oldu : MHP 83. Akp 39 hayırlı olsun, tüm Çiçekdağlı esnaflarımıza ve halkına teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

 

 

Mehmet Ay'ın paylaşımı büyük beğeni aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.