Sivassporlu Taraftarlardan Taşlı Sopalı Saldırı

ASAYİŞ 26.05.2022 - 11:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sivassporlu Taraftarlardan Taşlı Sopalı Saldırı

    İstanbul'da oynanacak olan Ziraat Türkyie Kupası finalinde karşılaşacak olan Kayserispor ve Sivasspor maçı önce olaylar çıktı.Ankara-Kırşehir Karayolu üzerinde önce laf dalaşı ile başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Adeta savaş alanına dönen olay jandarma ekiplerinin müdahalesi sonrası güçlükle yatıştırıldı.     ​Yaşanan olay sonrasında taraflar yeniden İstanbul'a doğru yola çıkarken Sivasspor taraftarları yolda Kayserispor otobüsüne pusu kurarak otobüsü taşladı. Taş ve sopalar ile yapılan saldırı nedeniyle bazı taraftarlar hafif şekilde yaralanırken otobüs ise kullanılamaz hale geldi.            

 

 

İstanbul'da oynanacak olan Ziraat Türkyie Kupası finalinde karşılaşacak olan Kayserispor ve Sivasspor maçı önce olaylar çıktı.Ankara-Kırşehir Karayolu üzerinde önce laf dalaşı ile başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Adeta savaş alanına dönen olay jandarma ekiplerinin müdahalesi sonrası güçlükle yatıştırıldı.

 

 

​Yaşanan olay sonrasında taraflar yeniden İstanbul'a doğru yola çıkarken Sivasspor taraftarları yolda Kayserispor otobüsüne pusu kurarak otobüsü taşladı. Taş ve sopalar ile yapılan saldırı nedeniyle bazı taraftarlar hafif şekilde yaralanırken otobüs ise kullanılamaz hale geldi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.